Liigat

Hännisen rankkari upotti Erän jatkoajalla – katso perjantain salibandytulokset

18.12.
2015
17 Kommenttia
1
Liigat
Oscar Hänninen on etevä rankkareissa. Arkistokuva: Salibandyliiga

Oscar Hänninen on etevä rankkareissa. Arkistokuva: Salibandyliiga

Perjantaina salibandyn pääsarjoissa oli ohjelmassa yhteensä neljä ottelua, kolme miesten Salibandyliigassa ja yksi naisten liigassa.

Perjantai-illan tiukin vääntö nähtiin Vantaan Energia Areenalla, kun Tapanilan Erä ja Esport Oilers kohtasivat. Joukkueet latoivat reilun 1100 katsojan edessä tasatahtiin maaleja ja ratkaisu venyi jatkoajalle asti 4–4-tilanteessa. Erälle karvasta kalkkia lopulta syötti Oilers-sentteri Oscar Hänninen, joka upotti rankkarista jatkoaikaosuman ajassa 60.31.

Hännisen (tehot 1+1) johtama Oilersin kakkosvitja oli muutenkin vireessä, sillä ketju vastasi joukkueen neljästä osumasta. Ottelun tehokkain oli Hännisen laiturina viilettänyt Sylvester Raikamo (2+1). Yksi Oilersin osumista kirjattiin kotijoukkueen omaksi maaliksi.

Päävalmentajansa ainakin toistaiseksi menettäneen SalBan reissu Espooseen jäi laihaksi. Westend Indians kuritti SalBaa lukemin 8–5. Indiansin tehokkain oli Mikael Sievänen (3+1). Tappio oli SalBalle jo viides peräkkäin.

Tampereella puolestaan Classic ei antanut M-Teamille armoa, ja ”Family” takoi taululle tylyt 11–3-lukemat. Ottelun ehdoton erikoisuus oli se, että Classicin valmentajat Petteri Nykky ja Samu Kuitunen poistuivat paikalta golftapahtumaan jo ensimmäisen erän jälkeen. Valmennukseen myös kuuluva Mikko Hernetkoski johti Classicin peliä kaksi jälkimmäistä erää.

Neljätoista ottelua pelannut Classic nousi nyt sarjakärkeen ennen 15 kertaa vääntänyttä Oilersia ja kaukalossa 13 kertaa käynyttä Happeeta. Hännillä ovat kuusi pistettä keränneet NST ja Nokian KrP.

Perjantain tulokset:

Miesten Salibandyliiga
Classic-M-Team 11–3, Ottelutilastot
Indians-SalBa 8–5, Ottelutilastot
Erä-Oilers 4–5 ja., Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
TPS-Koovee 7–5, Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Katsoja
18/12/2015
Erä oli yllättävän yhtenäinen joukkue tänään ja pelasi varmaan kauden parhaan pelin. Oilersiilla oli jalat tukossa, treenattu on näköjään kovaa. Parsta öljymiehissä oli Kaltiainen upeilla torjunnoilla ja taikuri Kaartisen kauden avaus, ykköketjussa jo ottelun loppupuolella mikä lupaa hyvää kevättä kohden..
POP
18/12/2015
20 seiviä kaltiaisella ekassa erässä, kuinka purjeessa siellä on oltu? vai onko taas käyny tilastomiesten erikoiset...
Tilastot kuntoon
19/12/2015
Torjuntatilastot vuodesta toiseen mitä sattuu. Eikö toimitsijoita voisi kouluttaa, yksinkerainen homma kuitenkin kyseessä. Toki 20 torjuntaa mahdollinen mutta ohho..
Arto Kilponen
19/12/2015
Katsotte tilastoja väärästä paikasta. Tässä lähempänä totuutta: http://www.tilastopalvelu.fi/fb/gameshootingmap/?gid=3928&lang=fi

Kysymys toki kuuluu, että miksei noita ole linkitetty keskenään.
Arto Kilponen
19/12/2015
Katsotte tilastoja väärästä paikasta. Laukauskartalla ollaan lähempänä totuutta.

Kysymys toki kuuluu, että miksei noita ole linkitetty keskenään.
stadi
19/12/2015
yleisöä reilut 1100,no huh huh noin 500 meni yläkanttiin ja niistäkin 600 sadasta puolet erän junnuja kun oli yhteys kuvaus.
Laskuri
19/12/2015
Classicin pelissä surkea katsojamäärä. Ei ihme, haukottelun puolelle meni. Missään nimessä ilman ilmaislippuja, en raahautuisi paikalle. Ei mahda mitään vaikka tapahtumia yritetään järjestää hyvin, jos päätuote Salibandyliiga on huono. Esim. Hesa, Espoo, Vantaa akselilla 6 liigajoukkuetta on liikaa, näistä vaikka m teamin materiaali ei ole riittävän tasokas ja pelit ovat sitten tällaisia. Tampereellakin kolme on liikaa. Esim. Krp ei tahdo millään saada tasoa joukkueeseen, pitäisi yhdistyä jonkun tahon kanssa. Ammattimaisesta lajista on turha puhua 20 vuoteen, koska nyt otetaan seuroissa taloudellisesti takapakkia johtuen talouden rakennemuutoksesta. Mielestäni pelaaja ei ole ammattilainen jos hänelle maksetaan esim. 2000,-/kk, eläpä sillä perheen kanssa normaalisti. Tämän tason palkka varmaan vain parilla kaverilla. Eli paljon on liigassa mietittävää, nyt on seisty vuosia paikallaan ja vaarassa on suunta taaksepäin.
Katsoja
19/12/2015
Laiskuri on jaksanut hyvin kirjoittaa rakastamastaan lajista lentopallosta.
Vantaan Energia Areenalla oli loistava tunnelma, kiitos Erän juniorien.
Erä ja monet muutkin seurat tekevät vapaaehtoisten kanssa työtä joka palkitsee pitkällä juoksulla. Salibandy on nyt mukavasti nosteessa ympäri Suomen mikä näkyy yleisömäärissä ja valtamediassa.
ööö
19/12/2015
Laskuri. Ehkä joulun läheisyys hiukan vaikuttaa. Tänään koulut loppu joululoma alkoi. Peli itsessään ei kiinnostava. Porukka ei liiku edes vapaalipuilla. Varmaan C on ottanut sen huomioon. Sunnuntaina saattaa olla hiukan enemmän porukkaa.
Selitättekö
19/12/2015
En oikein tajua logiikkaa: jos vaikka pääkaupunkiseudulla seurat yhdistyisivät, niin miten se nostaisi liigan tasoa? EIkö silloin liigassa ole entistä suuremmat tasoerot, kun mukana olisi yhdistymisen kautta muodostuneita erittäin kovia joukkueita vähemmän ja sitten maakuntien ei-niin-kovia joukkueita mahtuisi mukaan enemmän? Ennemmin minusta pitää vahvistaa koko lajin imagoa ja saada lisää harrastajia sekä euroja mukaan, kuin nillittää tätä iänikuista liikaa-seuroja mantraa.
kertokaa
19/12/2015
tietääkö kukaan miksi eero nuutinen ei ole pelannut tällä kaudella?
Kilposelle
19/12/2015
Kiitos visnkistä. Joo, ostan ton laukaisukartan tilastot eli torjunnat 14 vs 25. Sitten on erikseen torjunnat 14 vs 35, eli kaltiaisella piti olla 10 torjuntaa vikassa erässä eikä 20. Eikö kukaan tarkasta mitä tilastoon jää, kun nuo luvut ovat vieläkin tuolla?

Kaiken kaikkiaan Oilers oli kyllä aika väsyneen näköinen, toivottavasti nyt otetaan pari päivää lepoa niin jaksetaan ottaa olsilta pisteet. Itsestään selvää se ei todellakaan tuolla vireellä ole.
Seuraaja
19/12/2015
Pelistö sen verran et oikeestaan eka erä kokonaan ja kolmannen erän vika kymppi oli oilersin kyykkimistä, erä oli pirun hyvä ja oilers kyykki ja merkkaili miehiä huolimattomasti, 1vs1 pelaaminen huonoo.. Ei ollu jengi hereillä.. Kaltsin torjuntamäärä oli siks iso+ ykkössektorilta hemmetisti pääs erä hyvällä pelaamisella pelaa puolustuksen sisään.. Olis voinu päättyy kummin vaan.. Erältä hyvii oli mm kapanen, puska, ailio.. Oilersilta Kaltsin ja Lindforsin veljekset+ Bollen nostasin esiin. Keskustelkaa vaan taas niistä dumareista, jäi vislaamatta pari painii mut ei ne tota pelii taaskaa ratkonu
Seuraaja
19/12/2015
Ja "kertokaa" käyttäjälle kommentti Nuutisesta, ilmeisesti loukki..
Seuraaja2
19/12/2015
Ja "kertokaa" käyttäjälle kommentti Nuutisesta, ilmeisesti loukki..
Lord Bendtner
19/12/2015
Onko Joonas Kaltiainen jo maailman paras maalivahti? Vai jopa maailman paras salibandyn pelaaja?!
stadi50
20/12/2015
lempäälän abc:llä kuului kummia,kekkosen tommi classikista oilerssiin loppukaudeksi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.