Divarit

”Hullu” masensi mestarit jatkoajalla, naisten MM-mitalisteja palasi kaukaloon – katso lauantain salibandytulokset

19.12.
2015
7 Kommenttia
3
Divarit
Naisten MM-hopeamitalistien nimikirjoitukset olivat haluttuja Vantaan Campo Sport Centerissä SB-Pro–PSS-ottelun yhteydessä. Kuvassa nimmarihommissa Elina Kujala. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten MM-hopeamitalistien nimikirjoitukset olivat haluttuja Vantaan Campo Sport Centerissä SB-Pro–PSS-ottelun yhteydessä. Kuvassa nimmarihommissa Elina Kujala. Kuva: Juhani Järvenpää

Lauantaina salibandyn pääsarjoissa oli ohjelmassa yhteensä 11 kamppailua, kaksi miesten liigassa, kolme naisten liigassa ja kuusi miesten Divarissa.

Lauantain ennakolta herkullisin kamppailu väännettiin Seinäjoella, kun SPV ja Happee kohtasivat miesten liigassa. Happee onnistui hakemaan maukkaat vierapisteet ilman pelikiellossa ollutta pörssikärki Peter Kotilaistakin. Happeelle voiton ampui jatkoajalla räväkästä pelityylistään tunnettu Janne ”Hullu” Hoikkanen. 6–5-voittomaali syntyi ajassa 60.55.

Myös illan toinen miesten liigakamppailu päättyi vierasvoittoon, kun OLS kävi ryöstöretkellä Lappeenrannassa NST:n vieraana. OLS vei hurlumhei-ottelun voiton lukemin 12–7. Oululaisten Joni-Arttu Sieppi paukutti komeat 4+1-tehot.

Naisissa puolestaan tapetilla oli parikin herkullista kamppailua, joissa kaukaloissa vilisi tuoreita MM-hopeamitalisteja. PSS onnistui nappaamaan jo kauden toisen voittonsa SB-Prosta. PSS haki vieraspisteet voittolukemin 8–6. Naisten liigan kärkikamppailussa väänsivät Classic ja NST. Tiukan kamppailun ratkaisi lopulta Classicin Ella Alanko jatkoajalla. 5–4-voittomaali syntyi ajassa 63.18.

Lauantain tulokset:

Miesten Salibandyliiga
SPV-Happee 5–6 ja., ottelutilastot
NST-OLS 7–12, ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
SB-Pro-PSS 6–8, ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat
O2-Jyväskylä-JoKa 6–3, ottelutilastot
Classic-NST 5–4, ottelutilastot

Miesten Divari
KeLy-Josba, 7–5, ottelutilastot
SB Vaasa-Karhut 11–5, ottelutilastot
LaSB-PirPi 8–7 ja., ottelutilastot
SB Welhot-Loviisan Tor 5–4, ottelutilastot
ÅIF-Steelers 6–3, ottelutilastot
Erä Akatemia-Blue Fox 6–4, ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Voiko Paatelaisen luontoon päästää?
19/12/2015
#PistelinkoHelenius ottanut taas tänään sarjakärki BluuFoxin rintataskuun! Joko miehelle löytyisi paikka tasolta jolle hänenlaisensa taikuri kuuluu? eli Erän tehottomasta ja värittömästä nipusta. #Mestari
Valopää
19/12/2015
Ei Blue Fox ole sarjakärki, Lasb on. Ja jos hän on niin hyvä pelaaja, niin ei häntä kannata laittaa mihinkään tehottomaan ja värittömään nippuun vaan johonkin hyvään joukkueeseen
Keravan kolli
19/12/2015
Valot päälle valopää! jos Akatemia on Erän farmiseura niin eikö sinne ole silloin helpoin mennä?
Jokuvaan
19/12/2015
Jos ykköskentän sentteri painaa 0+3, ei se nyt välttämättä tarkoita että huomenna pelaa liigassa ;D
Junnu#8
19/12/2015
Lasbilla yllättävän tiukkaa! Mutta voitto tuli siitä huolimatta.
Pohjoinen tuuli
20/12/2015
Kyllähän oli kely - josba kuin alemmalta sarjatasolta, josballakin melkein kaksi kenttää farmiin kuuluvia jätkiä, peliaikaa saa vaikka kentällä ei mitään tapahdu. Taitaa valmentajan kanssa sama sukunimi auttaa saamaan minuutteja.
Kahden kentän ankkuri pitää josba laivan paikallaan, kely teki kun saivat paikan.
itis
20/12/2015
Kod€ - pro 2-0

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.