”Hullu” masensi mestarit jatkoajalla, naisten MM-mitalisteja palasi kaukaloon – katso lauantain salibandytulokset

Naisten MM-hopeamitalistien nimikirjoitukset olivat haluttuja Vantaan Campo Sport Centerissä SB-Pro–PSS-ottelun yhteydessä. Kuvassa nimmarihommissa Elina Kujala. Kuva: Juhani Järvenpää

Lauantaina salibandyn pääsarjoissa oli ohjelmassa yhteensä 11 kamppailua, kaksi miesten liigassa, kolme naisten liigassa ja kuusi miesten Divarissa.

Lauantain ennakolta herkullisin kamppailu väännettiin Seinäjoella, kun SPV ja Happee kohtasivat miesten liigassa. Happee onnistui hakemaan maukkaat vierapisteet ilman pelikiellossa ollutta pörssikärki Peter Kotilaistakin. Happeelle voiton ampui jatkoajalla räväkästä pelityylistään tunnettu Janne ”Hullu” Hoikkanen. 6–5-voittomaali syntyi ajassa 60.55.

Myös illan toinen miesten liigakamppailu päättyi vierasvoittoon, kun OLS kävi ryöstöretkellä Lappeenrannassa NST:n vieraana. OLS vei hurlumhei-ottelun voiton lukemin 12–7. Oululaisten Joni-Arttu Sieppi paukutti komeat 4+1-tehot.

Naisissa puolestaan tapetilla oli parikin herkullista kamppailua, joissa kaukaloissa vilisi tuoreita MM-hopeamitalisteja. PSS onnistui nappaamaan jo kauden toisen voittonsa SB-Prosta. PSS haki vieraspisteet voittolukemin 8–6. Naisten liigan kärkikamppailussa väänsivät Classic ja NST. Tiukan kamppailun ratkaisi lopulta Classicin Ella Alanko jatkoajalla. 5–4-voittomaali syntyi ajassa 63.18.