KSML: Pörssikärki Peter Kotilainen katuu hölmöilyään kärkiottelussa – ”On tässä pitänyt miettiä asiaa”

Vielä ei ole tiedossa, montako peliä Kotilainen joutuu temppunsa johdosta huilaamaan. Kuva: Esa Jokinen

Vielä ei ole tiedossa, montako peliä Kotilainen joutuu temppunsa johdosta huilaamaan. Kuva: Esa Jokinen
Vielä ei ole tiedossa, montako peliä Kotilainen joutuu temppunsa johdosta huilaamaan. Kuva: Esa Jokinen

Viime sunnuntaina pelatussa Happee-Classic-ottelussa nähtiin päätöserässä ikävä episodi, kun piste- ja jäähypörssiä johtava Happeen Peter Kotilainen survaisi Classicin Jesse Ruokostenpohjaa poikittaisella mailalla niskan seudulle. Punainen kortti oli 21-vuotiaalle hirvipaidalle jo kauden toinen, ja nyt mies on purkanut tuntojaan tapahtuneen johdosta Keskisuomalaisessa.

Happee johti ottelua päätöserässä ajassa 48.08, kun Kotilaisella sumeni ja hän murjoi itselleen suihkukomennuksen. Seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana Classic teki yhden kavennusmaalin, ja se voitti lopulta jatkoajalla 9-10 noustuaan kuuden maalin takaa Happeen rinnalle ja ohi.

– On tässä pitänyt miettiä asiaa. Ei ole mun tapaista näyttää kentällä tuolla tavalla tunteita. Fiilikset ovat vähän huonot, kun siviilielämässäkin on hieman hankaluuksia. Kyllä mua kaduttaa, mutta on turha jäädä silti liikaa murehtimaan, Kotilainen kommentoi Keskisuomalaisen jutussa.

Asia sovittiin toisen osapuolen kanssa nopeasti pelin jälkeen.

– Se oli tyhmä tilanne ja kadutti heti. Kävin itse heti pelin jälkeen sopimassa asian. Pyysin anteeksi ja hänkin sanoi, että peli on peliä.

Haastattelussa sukelletaan myös isolla liekillä kentällä viilettävän Kotilaisen lapsuuteen.

– Mulla on aina ollut tapana purkaa pahaa oloa pelaamalla. Kotona oli paljon vaikeuksia iskän alkoholiongelman takia. Murheet purettiin pelaamalla ja ehkä se vieläkin näkyy, että pelaamisessa mulla on paljon tunnetta mukana.

Tapaus sai ison kommenttiryöpyn tälläkin sivustolla, ja Kotilainen ymmärtää saamaansa kritiikkiä. Hän ei miellä itseään kuitenkaan pahaksi pojaksi.

– En pidä itseäni minään pahiksena. Pyrin pelaamaan niin, että joukkue voittaa ja pisteitä tulee. Huutelijoita tietysti riittää aina, mutta niistä on turha pahoittaa mieltä. Aikuinen mä tuskin tulen koskaan olemaan, aina mä olen pelihommissa lapsi, mies naurahtaa haastattelussa.

Koko haastattelun pääsee lukemaan Keskisuomalaisen verkkosivuilta.

7 comments

  1. Missä video??? Happee on normaalisti nopea ja aktiivinen liikkuvan kuvan julkaisuja. Haisee ja pahasti!!!?

  2. No sehän on järkevää. Tekeekin mieli ostaa se palvelu nyt kaksin verroin.

  3. Meillä on kaikilla elämässä omat vaikeudet ja vastoinkäymiset mut ei niitä saa vastustajaan purkaa. Tässä oli ainekset vakavampaankin loukkaantumiseen. Vastustajan kunnioitus kunniaan !

  4. Fanseatin lähettämät pelit ovat nähtävissä heidän palvelunsa arkistossa. Myös tää kyseinen matsi, ollut siellä jo pitkään.

  5. Miksi päätös kestää näin kauan? Video on katottu yhdessä illassa ja päätöstä voi nukkua yön yli, mutta ei saa mennä näin kauaa.

  6. Niin että ihanko vitun oikeasti mitään maalikoostetta tästä matsista ei ole tarjolla?! Ala-arvoista Happee…