Liigat

KSML: Pörssikärki Peter Kotilainen katuu hölmöilyään kärkiottelussa – ”On tässä pitänyt miettiä asiaa”

04.12.
2015
7 Kommenttia
4
Liigat
Vielä ei ole tiedossa, montako peliä Kotilainen joutuu temppunsa johdosta huilaamaan. Kuva: Esa Jokinen

Vielä ei ole tiedossa, montako peliä Kotilainen joutuu temppunsa johdosta huilaamaan. Kuva: Esa Jokinen

Viime sunnuntaina pelatussa Happee-Classic-ottelussa nähtiin päätöserässä ikävä episodi, kun piste- ja jäähypörssiä johtava Happeen Peter Kotilainen survaisi Classicin Jesse Ruokostenpohjaa poikittaisella mailalla niskan seudulle. Punainen kortti oli 21-vuotiaalle hirvipaidalle jo kauden toinen, ja nyt mies on purkanut tuntojaan tapahtuneen johdosta Keskisuomalaisessa.

Happee johti ottelua päätöserässä ajassa 48.08, kun Kotilaisella sumeni ja hän murjoi itselleen suihkukomennuksen. Seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana Classic teki yhden kavennusmaalin, ja se voitti lopulta jatkoajalla 9-10 noustuaan kuuden maalin takaa Happeen rinnalle ja ohi.

– On tässä pitänyt miettiä asiaa. Ei ole mun tapaista näyttää kentällä tuolla tavalla tunteita. Fiilikset ovat vähän huonot, kun siviilielämässäkin on hieman hankaluuksia. Kyllä mua kaduttaa, mutta on turha jäädä silti liikaa murehtimaan, Kotilainen kommentoi Keskisuomalaisen jutussa.

Asia sovittiin toisen osapuolen kanssa nopeasti pelin jälkeen.

– Se oli tyhmä tilanne ja kadutti heti. Kävin itse heti pelin jälkeen sopimassa asian. Pyysin anteeksi ja hänkin sanoi, että peli on peliä.

Haastattelussa sukelletaan myös isolla liekillä kentällä viilettävän Kotilaisen lapsuuteen.

– Mulla on aina ollut tapana purkaa pahaa oloa pelaamalla. Kotona oli paljon vaikeuksia iskän alkoholiongelman takia. Murheet purettiin pelaamalla ja ehkä se vieläkin näkyy, että pelaamisessa mulla on paljon tunnetta mukana.

Tapaus sai ison kommenttiryöpyn tälläkin sivustolla, ja Kotilainen ymmärtää saamaansa kritiikkiä. Hän ei miellä itseään kuitenkaan pahaksi pojaksi.

– En pidä itseäni minään pahiksena. Pyrin pelaamaan niin, että joukkue voittaa ja pisteitä tulee. Huutelijoita tietysti riittää aina, mutta niistä on turha pahoittaa mieltä. Aikuinen mä tuskin tulen koskaan olemaan, aina mä olen pelihommissa lapsi, mies naurahtaa haastattelussa.

Koko haastattelun pääsee lukemaan Keskisuomalaisen verkkosivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Timppa
04/12/2015
Missä video??? Happee on normaalisti nopea ja aktiivinen liikkuvan kuvan julkaisuja. Haisee ja pahasti!!!?
Ota
04/12/2015
Timppa iisisti. Fanseatin peleistä ei tuoteta pelikoostetta.
JiiK
04/12/2015
No sehän on järkevää. Tekeekin mieli ostaa se palvelu nyt kaksin verroin.
SäbäSeniori
04/12/2015
Meillä on kaikilla elämässä omat vaikeudet ja vastoinkäymiset mut ei niitä saa vastustajaan purkaa. Tässä oli ainekset vakavampaankin loukkaantumiseen. Vastustajan kunnioitus kunniaan !
JZ
04/12/2015
Fanseatin lähettämät pelit ovat nähtävissä heidän palvelunsa arkistossa. Myös tää kyseinen matsi, ollut siellä jo pitkään.
poliiiiiiisi
04/12/2015
Miksi päätös kestää näin kauan? Video on katottu yhdessä illassa ja päätöstä voi nukkua yön yli, mutta ei saa mennä näin kauaa.
keppo
06/12/2015
Niin että ihanko vitun oikeasti mitään maalikoostetta tästä matsista ei ole tarjolla?! Ala-arvoista Happee...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.