Liigat

Länsi-Suomi: Liigavalmentaja syrjään loppuvuodeksi – ”Tällä hetkellä en pysty olemaan joukkueen mukana”

17.12.
2015
9 Kommenttia
1
Liigat
Rauman SalBan Juha Mäkilä siirsi itsensä syrjään valmennustehtävistä loppuvuoden ajaksi. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBan Juha Mäkilä (musta paita) siirsi itsensä syrjään valmennustehtävistä loppuvuoden ajaksi. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBan päävalmentaja Juha Mäkilä siirsi itsensä sivuun loppuvuodeksi, kertoi Länsi-Suomi tiistaina. Mäkilä perusteli päätöstään siviilielämän työpaineilla.

– Tällä hetkellä en pysty olemaan joukkueen mukana. Mulla on niin kovat työpaineet, perusteli Mäkilä.

SalBalla on tänä vuonna vielä kaksi ottelua. Se kohtaa perjantaina Indiansin Espoossa ja 29.12. SPV:n Seinäjoella. Mäkilä on edelleen virallisesti joukkueen päävalmentaja, mutta näissä otteluissa SalBaa peluuttavat Jussi Mäenpää ja Ilkka Hurmerinta. Joukkue kaipaisi kipeästi voittoja, sillä raumalaiset ovat nyt kolmanneksi viimeisellä sijalla.

Mäkilä vakuutteli lehdelle, että mitään dramaattista ei ole sattunut.

– Mitään katastrofia ei ole tapahtunut, ja tämä oli täysin mun ratkaisuni. Toistaiseksi astun kuitenkin hiukan taakse.

Mäkilä on tullut tällä kaudella erityisen tutuksi varsin värikkäistä lausunnoistaan otteluiden jälkeisissä lehdistötilaisuuksissa.

Linkit:
LS24: Mäkilä siirsi itsensä syrjään
Liigavalmentaja hurjana lehdistötilaisuudessa: ”Kaksi liigahistorian huonointa joukkuetta”
Video: Liigavalmentaja kiehui jälleen – ”Tällä hetkellä joukkueurheilu tuntuu ihan perseeltä”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Vihdoin
17/12/2015
.
TimeOUT
17/12/2015
Järkevä päätös. Pare keskittyy siihen, mistä leipä tulee. Amatöörilajista se ei tule, vaikka mukava harrastus toki onkin. Tsemppii itsensä kasaamiseen ja ajan löytämiseen.
jokeri
17/12/2015
Uskoo ken tahtoo! Valmentaja huutanut kaksi vuotta että työ ei voi olla estä jos ajoissa sopii. Nyt itse vetoaa "työkiireihin". Mutta joulukonserttiin kerkee :) eikä työ esteenä.
utelias
17/12/2015
Mitä duunia Mäkilä tekee?
Tieto
17/12/2015
Aika monessa hommassa tää joulu/vuodenvaihde on kohtuu tiukkaa aikaa. Sitä itse asiassa toivoisi, että nämä pyhät osuisivat aina vkonlopulle. Sen verran sekaavat loppuvuotta. Että ymmärrän hyvin koutsin valinnan.
boja
17/12/2015
Mäkilä on kyllä stressaamisen mestari, ja tunteet keittää sitten peleissäkin pahasti yli. Ei auta enää joukkuetta kun ei homma pysy hanskassa ja luulen että tässä on taustaa enemmän, kuin vakio "työkiireissä". No, mene ja tiedä.
kasa
18/12/2015
No onko tämä kaveri oikeasti valmentaja? Vai onko vaan kavereiden kaljoitteluporukasta repäisty joku juntti penkin päähän, joka ei itse jaksa pelata? Jopa salibandyn mittakaavassa Salban touhu vaikuttaa asiasta mitään tietämättömälle naurettavalta puuhastelulta.
jep jepr
19/12/2015
Vaihtoehtona pääkoira tai kymmenkunta pentua eikä kennelissä tasokkaita pentuja saatavana.Järki voitti.
Kasalle
20/12/2015
Kasa osui asian ytimeen. Mäkilä ymmärtää salibandyn päälle yhtä paljon kuin orava eurojen. Ihan uskomatonta että kaveri voi toimia liigassa valmentajana.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.