Maajoukkueet

MM-kisojen tähdistökentällisessä vahva suomalaisedustus

12.12.
2015
2 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Jonna Mäkelä esiintyi vahvasti läpi MM-kisojen ja kokenut maalivahti valittiin MM-kisojen tähdistökentälliseen. Kuva: IFF

Jonna Mäkelä esiintyi vahvasti läpi MM-kisojen ja kokenut maalivahti valittiin MM-kisojen tähdistökentälliseen. Kuva: IFF

Naisten salibandyn MM-finaalin jälkeen julkistettiin MM-kisojen tähdistökentällinen ja kisojen arvokkain pelaaja. Suomalaisilla oli tähdistökentässä vahva edustus ja mukaan mahtui kaikkiaan kolme pelaajaa.

Suomalaisittain ilahduttavaa oli eritoten nuorten pelaajien onnistuminen. My Kippilä, 19 ja Alisa Pöllänen 21, pääsivät mukaan myös turnauksen all starsiin. Suomalaisvahti Jonna Mäkelä oli itseoikeutetusti mukana toimittajien valitsemassa tähdistökentällisessä.

Muita tähdistökentällisen pelaajia olivat ruotsalaispuolustaja Sanna Scheer, ruotsalaishyökkääjä Anna Wijk sekä sveitsiläishyökkääjä Corin Rüttimann.

Wijk valittiin tähdistökentällisen lisäksi MM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kisojen arvokkain pelaaja: Anna Wijk (Ruotsi)

Vuoden 2015 naisten MM-kisojen tähdistökentällinen:
Maalivahti: Jonna Mäkelä (Suomi)
Puolustajat: My Kippilä (Suomi), Sanna Scheer (Ruotsi)
Hyökkääjät: Anna Wijk (Ruotsi), Corin Rüttimann (Sveitsi), Alisa Pöllänen (Suomi)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
juups
12/12/2015
Suomen ykkösvahti jäi jonnekin piiloon...?
Junnu#8
13/12/2015
Aika ihmeellistä että finaalin hävinneestä joukkueesta. Valitaan kolme pelaajaa tähdistöön? Toki valinnat tehty jo aiemmin ennen finaalia. Mutta silti. Melkoista kotiinpäin vetämistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.