Maajoukkueet

MM-kotikisat jatkuvat vielä kaksi päivää – näin pelataan

10.12.
2015
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Suomi ja Tshekki kohtaavat MM-välierissä perjantaina klo 17.45 Hakametsän jäähallissa. Kuva: IFF/Ville Vuorinen

Suomi ja Tshekki kohtaavat MM-välierissä perjantaina klo 17.45 Hakametsän jäähallissa. Kuva: IFF/Ville Vuorinen

Ruotsi kaatoi torstai-iltana Slovakian lukemin 15-1 ja varmisti neljäntenä maajoukkueena paikkansa naisten salibandyn MM-kisojen välierissä. Neljän parhaan joukossa ovat nyt siis Suomi, Ruotsi, Tshekki ja Sveitsi.

Emäntämaa Suomi kohtaa perjantaina 11.12. Tshekin Tampereen Hakametsän jäähallissa klo 17.45 alkavassa välieräottelussa. Yle TV 2 näyttää ottelun klo 18 eteenpäin. Tuoreimman tiedon mukaan Yle Areena näyttää ottelun myös klo 17.35 alkaen. Ottelun näkee myös IFF:n Youtube-kanavan kautta.

Toinen välieräottelu Ruotsi-Sveitsi alkaa klo 20.15. Otteluiden voittajat kohtaavat finaalissa, joka alkaa lauantaina klo 15.20 Hakametsän jäähallissa. Pronssiottelu pelataan samassa paikassa klo 12.30 eteenpäin.

Pääkallo.fi seuraa Suomen otteita paikan päällä molempina päivinä.

Selviteltävää riittää vielä myös sijoilla 5-8. Saksa ja Puola kohtaavat toisensa huomenna aamulla klo 10. Slovakia ja Latvia mittelevät paremmuudesta pari tuntia myöhemmin klo 13. Sijoista 5-6 pelataan lauantaina 9.30 Hakametsän hallissa. Sijoista 7-8 pelataan samaan aikaan Tampere Areenalla.

MM-kisojen sijat 9-16 ovat jo selvillä torstaina pelattujen otteluiden perusteella.

Sijat 9-16 järjestyksessä:

9. Norja
10. Tanska
11. Venäjä
12. Australia
13. USA
14. Hollanti
15. Japani
16. Singapore

Linkit:
Turnauksen otteluohjelma

Päivitys 11.12. klo 14.20: HUOM. Tuoreimman tiedon mukaan Yle Areenan lähetys alkaa klo 17.35

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.