Divarit

Näin pelataan Suomen Cupin välierissä – onko altavastaajasta yllättäjäksi?

08.12.
2015
2 Kommenttia
0
Divarit
Viikingit saa välierissä vastaansa Divari-joukkue LaSB:n. LaSB on ainoa Divari-joukkue cupin välierissä. Kuva: Jari Turunen

Viikingit saa välierissä vastaansa Divari-joukkue LaSB:n. LaSB on ainoa Divari-joukkue cupin välierissä. Kuva: Jari Turunen

Miesten Cupissa mukana neljän parhaan joukossa on vielä yksi toiseksi ylimmän sarjatason joukkue. Lammilainen LaSB sinnittelee mukana, kun se kukisti huippujännittävässä puolivälierässä hämeenlinnalaisen Steelersin 8-7 yli tuhatpäisen katsomon edessä. LaSB:n tavoin Steelers edustaa Divaria.

Välierässä LaSB saa vastaansa hallitsevan Cupin mestarin, Viikingit. Toisessa parissa Classic kohtaa kotikentällään Happeen.

Naisten cupin välierissä mukana on kaksi tamperelaisjoukkuetta. Classic kohtaa vieraskentällä tutun kilpakumppanin, nurmijärveläisen SB-Pron ja toisessa parissa Koovee matkustaa NST-Lappeenrannan vieraaksi.

Suomen Cupin välierien otteluohjelma

Miesten Suomen Cup
Su 20.12. klo 18:30 Classic – Happee (Tampere Areena)
Ke 6.1. klo 13:00 Viikingit – LaSB (Pasilan Urheiluhalli, Helsinki)

Naisten Suomen Cup
Su 20.12. klo 14:00 SB-Pro – Classic (Campo-Sport, Vantaa)
Su 20.12. klo 17:00 NST – Koovee (Lappeenrannan Urheilutalo)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Liideri
08/12/2015
J.Kainulainen pistää 6 kihausta ja Lasb jatkaa numeroin 7-9
fani
09/12/2015
Nii Justus kolme ja Juuso kolme :-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.