Liigat

Naisten Salibandyliiga palasi MM-kisatauolta – Crackersille pääsarjahistorian toinen voitto

15.12.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Crackers pääsi juhlimaan kauden toista voittoaan. Kuva: Jari Turunen

Crackers pääsi juhlimaan kauden toista voittoaan. Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigassa palattiin taas kotoisten pääsarjapelien pariin MM-kisahuumasta, kun Crackers emännöi Pyhtäällä Jyväskylän Happeeta. Sarjanousija piti pisteet itsellään 4-3 (1-1,2-0,1-2) ottaen samalla kauden ja liigahistoriansa toisen voiton.

Avauserä tasattiin numeroin 1-1, kun Happeelta onnistui Hanna-Mari Uimonen ja Crackersilta Nita Heino. Kakkoserä käänsi pelin kotkalaisille Renate ja Rosa Taka-ahon maaleilla. Päätöskolmanneksella Happee kavensi kahdesti Uimosen illan toisella ja Miia Murtorinteen osumilla, mutta näiden välissä syntynyt Anette Havanan 4-2 jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Crackers nousi neljään pisteeseen, ja se on sarjassa karsijan paikalla sijalla 11. Happee on seitsemäntenä kerättyään 12 ottelusta kahdeksan pinnaa.

Naisten liiga jatkuu huomenna Helsingin paikallisottelulla Erä III-M-Team.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.