Divarit

Video: Nuorten maailmanmestari toimi LaSBin kapellimestarina Kuopiossa

22.12.
2015
1 Kommentti
3
Divarit
Valkopaitainen LaSB lähti joulun viettoon Divarin sarjakärkenä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Valkopaitainen LaSB lähti joulun viettoon Divarin sarjakärkenä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Sarjakärki LaSB oli vaikea vieras miesten Divarissa Kuopion SB Welhoille sunnuntai-iltana, kun se haki pisteet mukaansa 8-6 -voitolla.

Ensimmäisten 30 minuutin aikana kentällä oli ainoastaan yksi joukkue, sillä LaSB latoi tuossa ajassa jo 5-0 -johdon ennen kuin ajassa 30:13 Olli Taskinen rikkoi Welhojen kuparisen. Welhot heltyi varsin mallikkaaseen kiriin, mutta jäi lopulta kahden maalin päähän.

LaSBin ykköspyssy oli Rasmus Kainulainen tehoin 2+2. Tino Nivala ja Justus Kainulainen merkkauttivat tehot 2+1. Welhojen Tero Korhonen osui kahdesti. Olli Taskinen ja Aku Taira tekaisivat lukemat 1+1.

Voitolla LaSB vankisti asemiaan Divarin kärjessä. Welhot on sarjassa yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Yläkamera
28/12/2015
Kyl toi ylös sijoitettu päätykamera on maalikoosteissa armoton. Näkee väärinsijoittumisia ym. Varmaan (toivottavasti) Welhoissa osataan käyttää hyväksi ja kääntää eduksi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.