Ulkomaat

My Kippilän ruotsalaisseura aloittaa nettilähetykset – selostus myös suomeksi

19.12.
2015
1 Kommentti
1
Ulkomaat
Rönnby IBK aloittaa nettilähetykset Ruotsin Superliigasta. Kuva: perwiklund.se

Rönnby IBK aloittaa nettilähetykset Ruotsin Superliigasta. Kuva: perwiklund.se

My Kippilän, Laura Loisan ja Mira Wickmanin edustama Rönnby Västerås IBK on yksi Ruotsin naissalibandyn suuria seuroja ja ollut suomalaisittain mielenkiintoinen seuraamisen kohde jo vuosia. Nyt seura on aloittamassa nettilähetyksillään uuden aikakauden, kun joukkueen naisten Superliigan ottelut selostetaan myös suomeksi.

Rönbby on kolminkertainen Ruotsin Superliigan mestari (kaksi ensimmäistä Elitserien-aikakaudella) – viimeksi kaudella 2012-2013 sekä vuoden 2013 Champions Cup -mestari. Viime kaudella Superliigan finaalissa tappion KAIS Moralle kärsinyt Rönnby on tällä hetkellä Superliigassa kuudennella sijalla.

Seuran puheenjohtaja Hannu Högberg on innoissaan kertoessaan alkavista nettilähetyksistä:

– Suomessa ollaan kiinnostuneita Rönnbystä. Tigersissa pelaa lukuisia suomalaisia pelaajia ja Rönnby Västerås IBK haluaa viedä naisten salibandyotteluiden nettilähetykset uudelle tasolle tarjoamalla selostukset suomeksi.

– Organisaatiossa työskentelee paljon äidinkielenään suomea puhuvia henkilöitä. He ja Rönnbyn suomalaispelaajat haluavat tarjota suomalaisyleisölle ruotsalaista huippusalibandya.

Suomeksi selostetut nettilähetykset alkavat 24. tammikuuta, 16:00 Suomen aikaa, kun Rönnby ja Pixbo kohtaavat. Selostuskoppiin asettuvat Mikko Piiri ja Mira Wickman.

Linkit:
Rönnby IBK: Nettilähetykset
Rönnby IBK: Kotisivu

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Visa
19/12/2015
Loistavaa lajivientiä! Toivottavasti lähetyksiä seurataan ahkerasti Suomestakin :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.