Maajoukkueen päävalmentaja onnettomuudessa – auto ympäri ojaan

Maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettusella on edessään vielä vaikeita valintoja joulukuun MM-kisoja ajatellen. Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Suomen miesten salibandymaajoukkueen päävalmentaja ja Salibandyliiton huippu-urheilijohtaja Petri Kettunen, 45, joutui maanantai-iltana auto-onnettomuuteen. Kettunen kertoi onnettomuudesta Facebook-päivityksessään.

Kettusen Toyota Corolla lähti heittelehtimään tiellä ja päätyi kyljelleen tien sivuun. Tällissä oli paljon onnea matkassa, sillä valmentaja selvisi vammoitta ja säihkähdyksellä.

– Kaikki on hyvin. Pelti- ja muovivaurioilla selvittiin. Tutkimuksissa kävin sairaalassa, mutta mitään ei onneksi löytynyt, Kettunen kommentoi Pääkallo.fi:lle.

Onnettomuus tapahtui Sotkamon lähistöllä. Kettunen oli matkalla Oulusta takaisin kotiinsa Joensuuhuun. Oulussa hän oli ollut työreissulla salibandyn akatemiavierailulla ja pitämässä myös OLS:n kanssa palaveria huippu-urheilusta.

Vauhtia tilanteessa oli nopeusrajoituksen mukainen 80 km/h.

– Tiellä oli lunta. Ja en tiedä oliko tuulenpuuska vai mikä, joka siinä tuli. Monta kertaa auto heitteli laidasta laitaan ja päätyi lopulta metsän puolelle ja kyljelle. Ei ollut paljon tehtävissä siinä, Kettunen selosti.

Kettunen ajaa ammattinsa takia paljon, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun rysähti isommin.

– Ainahan se laittaa ajattelemaan. Toivottavasti seuraavat 25 vuotta mennään ilman tärskyjä.

Vanhan Corollankin Kettunen sai jo takaisin Joensuuhun. Onnettomuuspaikan lähistöllä sijainnut korjaamo sai ehostettua Corollan ainakin hetkellisesti ajokuntoon.

– Ei siitä taida kalua enää tulla, Kettunen totesi.

Auto-onnettomuuksiin joutuneet salibandyvalmentajat ovat aiemminkin olleet Pääkallo.fi:n otsikoissa:

SalBan päävalmentaja loukkaantui vakavasti – kolarikuvassa karmeaa jälkeä
Kuva: Tommy Koposen Mersu lunastuskuntoon – vastaantulija ajoi päin punaista
IS: Petteri Nykky vakavassa auto-onnettomuudessa – ”Meillä oli nopeutta 100 km/h”

4 comments

  1. Vakava uutinen, onni onnettomuudessa ettei mitään sattunut, mutta uutisen sisällössä on kiinnitettävä yhteen asiaan huomio: Aika mielenkiintoisen reitin on Kettunen löytänyt, jos on Sotkamon lähellä moottoritietä huristellut…. Sotkamosta katsoen lähin pätkä motaria taitaa löytyä Oulun pohjoispuolelta.

  2. Sotkamossahan joo ei ole moottoritietä lähimainkaan ja moottoritien nopeusrajoitus on talvisin 80 km/h…

  3. Pete Kettusen reitti oli varmasti kunnossa ja tuskin motaria paineli menemään. Virhe jutun toimittajan. Kiitos jälleen tarkkasilmäisille. Ja onneksi tosiaan päävalmentajasetä selvisi säihkähdyksellä.