Divarit

Salibandyn pääsarjojen marraskuun parhaat tulevat tässä

23.12.
2015
2 Kommenttia
4
Divarit
Tampereen Kooveeta edustava Ellinoora Huotari, 17, valittiin marraskuun pelaajaksi naisten Salibandyliigassa. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Kooveeta edustava Ellinoora Huotari, 17, valittiin marraskuun pelaajaksi naisten Salibandyliigassa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn marraskuun pelaajiksi valittiin Salibandyliigassa Oilersin maalivahti Joonas Kaltiainen, Naisten Salibandyliigassa Kooveen hyökkääjä Ellinoora Huotari ja miesten Divarissa Lammin Salibandyn hyökkääjä Rasmus Kainulainen.

Oilersin ykkösmaalivahdiksi noussut Joonas Kaltiainen, 22, johtaa Salibandyliigan maalivahtitilastoa torjuttuaan salibandyyn mainiot 84,59 vastustajien laukauksista. Samalla hän on pohjustanut joukkueensa nousun sarjan kolmoseksi vain pisteen päähän kärjestä. Oilers voitti kaikki marraskuun kuusi otteluaan ja ylsi kaikkiaan peräti 10 ottelun voittoputkeen. Kaikkiaan Joonas Kaltiainen on pelannut Oilersissa 62 liigaottelua kausilla 2012 – 2015.

Ellinoora Huotari, 17, on noussut kauden positiivisiin yllättäjiin kuuluvan Kooveen tehopelaajaksi tehtyään 12 ottelussaan jo 13 maalia ja syotettyään yhdeksän. Samalla Koovee on vakiintunut kärkijoukkueiden todelliseksi haastajaksi ja komeilee sarjassa neljäntenä vain neljän pisteen päässä kärjestä. Nuorten maajoukkueessa kuusi ottelua pelannut Huotari pelaa pääsarjassa kolmatta kauttaan, ja Kooveen paitaan hän siirtyi viime kesänä NST:stä Lappeenrannasta.

Viime kevään nuorten maailmanmestari Rasmus Kainulainen on johtanut Lammin Salibandyn miesten toiseksi korkeimman sarjatason Divarin kärkipaikalle, jossa joukkue on repäissyt jo viiden pisteen etumatkan pääjoukkoon. Kainulainen, 18, on latonut pelaamissaan 12 ottelussa jo kahdeksan maalia ja syöttänyt 14.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kari.I
25/12/2015
Melko suorituksiin saa maalivahtina yltää, että huomataan...on se melko raaka pelipaikka! Onnea Joonas! Jatka kevät samaan malliin!
kentänlaidalta
28/12/2015
Hyviä valintoja kaikki! Onnea

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.