Divarit

Suomen Cupin puolivälieräderbyssä riitti draamaa loppuun saakka – ratkaisumaali ajassa 58.44

03.12.
2015
26 Kommenttia
9
Divarit
LaSB kaatoi Steelersin jo toistamiseen viikon sisällä ja eteni Suomen Cupin välieriin. Arkistokuva: Mika Virtanen (Kuva viime tammikuun derbystä Lahden Suurhallista)

LaSB kaatoi Steelersin jo toistamiseen viikon sisällä ja eteni Suomen Cupin välieriin. Arkistokuva: Mika Virtanen (Kuva viime tammikuun derbystä Lahden Suurhallista)

Steelers ja LaSB kohtasivat Hämeenlinnan derbyn merkeissä toistamiseen viikon sisällä. Suomen Cupin puolivälieräottelu päättyi LaSB:n 7-8-voittoon ja joukkue eteni neljän parhaan joukkoon tämän kauden cupissa.

Ottelu pysyi tasaisena loppuun saakka. Voittomaali näki päivänvalonsa ajassa 58.44, kun Henri Vilen ampui pallon kotijoukkueen verkkoon.

Vieraiden pistenikkareita olivat 2+1 taiteilleet Heikki Hätönen sekä Justus Kainulainen. Steelersin Timo Johansson iski pisteet 2+1. Ville Lastikka osui kertaalleen ja syötti kaksi maalia.

Hämeenlinnan derby kiinnosti jälleen myös yleisöä. Elenia Areenalla oli paikalla 1066 katsojaa, mikä on suurin katsojamäärä tämän kauden Suomen Cupissa. Viime sunnuntain kohtaamisen ja LaSB:n 7-9-voiton näki 1173 silmäparia. Kahden viime kauden aikana pelatut viisi Hämeenlinnan derbyä ovat kaikki keränneet yli 1000 katsojaa.

LaSB kohtaa Suomen Cupin välierissä Viikinkit. Viikingit on Suomen Cupin hallitseva mestari.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Maja
03/12/2015
Huikeeta LaSB!
Jeij
03/12/2015
Huikee joukkue ja huikee lammilaiskannatus!! Siistii! Onneksi ei tuomarivirhe noussut ratkaisijan rooliin!!!
Jarmo
03/12/2015
Mistäköhän tuomarivirheestä puhutaan? Siitä kun lopussa Steelersin ylivoiman aikana Lasbin pelaaja pelasi maassa palloa, muttei tuomari uskaltanut viheltää toista kakkosta?
Ihmettelijä
03/12/2015
Onko Steelerssillä ammattivalmentaja ? Jos on niin pistäkää nyt hyväsään aikana se jo pois .
Synninpäästäjä
03/12/2015
Tuomarilinja oli erittäin salliva, jopa liiankin. Muutama selvä mailarikeestä ja maastapeluusta oleva jäähy jäi viheltämättä, mutta kumpikaan ei kyllä näistä hyötynyt tai kärsinyt. Erittäin viihdyttävä ottelu ja yleisöä mukavasti paikalla!
toni
03/12/2015
Niin mikä ihmeen tuomarivirhe? Kyllä on katsottu oranssien lasien takaa tilannetta, jos joku on sitä mieltä että jäähy oli tuomarivirhe. Toinen tuomari, joka oli tilanteessa lähempänä ei uskaltanut tilannetta viheltää, mutta onneksi kauempana ollut tuomari ei arkaillut.
tuomarit katsomossa
03/12/2015
aivan turha nyt nillittää tuomarivirheistä! tänään nähtiin kaksi hyvää joukkuetta joista parempi voitti! PISTE
lasb oli kyllä pirteämpi ottelussa ja ansaistsi voiton.. erityis huomion: seurasin herra jonaessonin peliä ja alkoi oksettamaan kaverin ylimielisyys ja kävely kentällä!
jarmo
03/12/2015
Olihan se aika selkeä tuomarivirhe pelin muihin tilanteisiin verrattuna. Onneksi ei ratkaissut peliä. Parempi _joukkue_ eteni jatkoon.
Juspe
03/12/2015
Tuomarit oli mielestäni aika hyvin ajan tasalla. Jopa harvinaisen hyvät. Parempi jengi voitti. Sydän verta vuotaen on myönnettävä. T. steelers-fani
Jeij
03/12/2015
Jarmo kyllä nyt on täyspimennetyt lasit päässä jos et tajuu;) voivoi! Mutta täysin oikea, pallollisesti taitavampi Joukkue isolla J:llä voitti niin su, kuin tänäänki, nöy kän duu! Öitä Jarski!
voiveljet
03/12/2015
Minkä takia joukkueen kuumakalle on steelersin kapteeni? Ja kyllä oli tuomari virhe se, että annettiin jäähy tilanteessa missä pelaaja kalasti. Taidettiin hyvittää se siinä maastapeluu kohdassa. Steelersin pitäisi vaihtaa kapteenia johonkin fiksuun pelaajaan joka kuumenee viimeisenä eikä ensimmäisenä ainakaan näissä tiukoissa peleissä. Muutenkin pari vinkujaa voisi keskittyä enemmän pelaamiseen eikä sikailulla kostamiseen. Menee vaan oma peli sekaisin. Itse tykkäsin tästä jonaenssonista. Vaikka teli virheitä niin meni vaan fiksusti vaihtoon eikä kuumentunut turhaan. Ja lasbilla upeaa peliä. Se oli kunnon joukkue. Ei turhia vinkumisia tuomarille vaan keskityttiin peliin ja kulmaväännöissä kovaa ja melkein aina tulivat sieltä voittajina. Kypsää peliä siis. Muuten oli kyllä ilo seurata viihdyttävää peliä. Vähän vaan muutoksia nyt steelersin muutaman pelaajan pääkoppaan niin voivat ehkä joskus alkaa pärjäämäänkin näissä peleissä mitkä on pakko voittaa.
HML
04/12/2015
Vahtokari on hyvä veskari, mutta eilen ei kuuppa kestänyt, tuolla tasolla ei voi päästää 3 helppoa, viimeinen maali mukaanlukien. Parempi joukkue voitti sanonta ei tässä kohtaa pidä paikkaansa.
Tapani
04/12/2015
Totta! Vaatii aikamoisen kasan tuuria voittaa neljästi peräkkäin reilun vuoden sisään. Steelers on ollut joka kerta parempi, mutta onni ja tuuri tuntuu siivittävän lammilaiset voittoon joka kerta. Se kyllä harmittaa!
Sofi
04/12/2015
Eiköhän Tapaninkin kannata vaan myöntää tappionsa ja avata silmät että Lasb vie kyllä tänä päivänä voiton taidoillaan steelersistä. Eiköhän se kerro vaan totuuden joukkueiden paremmuudesta jos neljä viimeistä voittoa menny lasbille!

Täytyy kyllä ihmetellä miten olematonta oli steelersin kannustus, halli oli täysin hiljanen pallon ollessa steelersillä.
Onko teillä menny nimet sekasin? Ylimielisyyttä kyllä näkyi steelersin kentällä, oikein ällötti kattoa Johanssonin käytössä!
Oranssinalue
04/12/2015
Parempi voitti. Lasb pystyy haastamaan viikingit jos peli kulkee. Kun taas katsoo steelersiä jolla puollustuspeli aivan järkyttävää katsottavaa sekä ylimielinen asenne ei olisi edes mahdollisuutta pelata voitosta.
enusko
04/12/2015
eiköhän viikingit näytä mikä ero on liigan ja divarin keskikastilla
Enuskolle
04/12/2015
Ootko kattonu sarjataulukkoo 2 vuoteen ? Lasb johtaa divaria tällä hetkellä.. Ja pallollinen peli on sarjan parhaimmistoa.. Pitäiskö miettii vähän mitä huutelee ?
Se on totta että divarin ja liigan välillä on ero mutta esim viimekaudella cupissa lasbilla oli tiukka vääntö happeen kanssa.. Varmasti sytyttää pelaajat joten hyvä peli tiedossa!
nii
04/12/2015
Olihan se jo toinen kommentti missä aletaan jo haukkuun tuomareita. Osa väestä antaa hyvääki palautetta mutta suurin osa hakee aina jotain negatiivista.
Herra Huu
04/12/2015
Kyllähän nuo molemmat jengit pitäisi liigaan saada, hämeenlinna heräisi salibandyyn toden teolla.
Herra Huu
04/12/2015
Tuomarit olivat ihan kohtuullisia, mutta kyllä pitää hieman palautetta antaa että vaikka onkin iso peli, niin pitää löytyä rohkeutta viheltää selvät jäähyt pois vaikka se antaisi toiselle edun. Näin kävi molemmin puolin.
Takapiru
04/12/2015
Aivan mahtavaa että divari joukkue on mukana loppukarkeloissa, Hyvä Kasb.
Lekkeri
04/12/2015
Jonaeson on hemmetin tärkeä pelaaja omalle joukkueelleen ja suuri persoona. Vihaajat vihaa, häntä tuskin kiinnostaa pahemmin mitä säbäjonnet hänestä ajattelevat ja miks kiinnostais?
Junnu#8
04/12/2015
On Jonaeson kieltämättä hyvä pelaaja. Mutta vaikuttaa ylimieliseltä.
JUNNU#7
04/12/2015
Onneks juurikin Jonaesson pelas ratkaisevan tilanteen lepsusti ja päästi Vilenin laukomaan.
Katsoja
07/12/2015
Lasbin peli täysin valmiin näköistä jo!
Ihmettelijä
07/12/2015
Kuinka hyvä joukkue pitää olla Steelersillä, että pärjää tämän "ammattivalmentajan" komennossa ? Viime kaudella ihan ylivoimainen materiaali ja konttaaminen playoffeissa. Tila ja aika ,kun vähenee niin eipä tuolla ei millään pelistatekilalla pärjää. Kaiken lisäksi kolmas osa joukkueesta ei keskity puolustamiseen juuri ollenkaan. Ilmeisesti valmennus peluuttaa myös suosikkejaan jotka häviävät järjestäin kaksinkamppailut. Steelerssillä tällähetkelläkin Lasbin kanssa vähintään yhtä hyvä jopa parempi materiaali pelaajista mutta eipä ole valmennuksen "hanskassa joukkue yhtään. Pieni vinkki valmennukselle , että teillä on nyt taitojoukkue pelaasista älkää siis koittako pelata niillä mitään Trackers aikaista "ajokoirasäbää" . Vaan pelaajien taitojen mukaista taito- ja liikkumissäbää. Jos valmennuksella ei riitä ymmärrys hyökkäyspään pelitaktiikaan niin kysykää edes joltain vinkkejä miten se tehdään, jollei omat taidot siihen riitä .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.