Ulkomaat

Superliiga-joukkueelle aikainen joululahja – ruotsalaislegenda tekee yllätyspaluun

18.12.
2015
2 Kommenttia
3
Ulkomaat
Warberg saa loppukaudeksi kovan vahvistuksen, kun Magnus Svensson palaa joukkueeseen. Arkistokuva: perwiklund.se

Warberg saa loppukaudeksi kovan vahvistuksen, kun Magnus Svensson palaa joukkueeseen. Arkistokuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigassa sijalla 11 majaileva Warberg velloo kuuden ottelun tappioputkessa, mutta kalenterivuoden lopussa ryhmän lähitulevaisuus valaistui yllättäen, kun uransa kauteen 2013-2014 päättänyt ruotsalaislegenda Magnus Svensson ilmoitti perjantaina palaavansa joukkueen rivivahvuuteen.

Seuran urheilutoimenjohtaja Mathias Larsson on erittäin mielissään Svenssonin paluupäätöksestä Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa:

– Hyökkääjäosastolla on ollut loukkaantumishuolia, joten tiedustelimme Svenssonilta kiinnostusta palata joukkueeseen ja saimme myöntävän vastauksen. Alun perin suunnittelimme, että paluu tapahtuisi tammikuussa, mutta Magnus on ollut mukana harjoituksissa ja vaikuttaa erittäin hyväkuntoiselta, joten hän saattaa pelata jo sunnuntain ottelussa Karlstadia vastaan.

– On mahtavaa saada Svenssonin kaltainen, erittäin voitontahtoinen yksilö mukaan ryhmään. Hänen voimakas ja älykäs hyökkäyspelinsä tulee lisäämään aivan uuden pelillisen ulottuvuuden joukkueeseemme.

Kuva: perwiklund.se

Kuva: perwiklund.se

Svensson itse on varovaisen jännittynyt Innebandymagazinet.se:n haastattelussa:

– Tammikuussa edessä on tiukka otteluputki, jonka aikana loppukauden suunta selviää. Yritän auttaa loukkaantumisista kärsinyttä ryhmää mahdollisuuksien mukaan ja ottelujakson jälkeen katsotaan tilanne uusiksi. Olen keskustellut paljon valmentajien, Oskar Lundinin ja Stefan Smedbergin, kanssa ja he tietävät mitä pystyn tarjoamaan joukkueelle.

Yli 700 pistettä Ruotsin pääsarjoissa nakuttanut, vuonna 1983 syntynyt Svensson on esiintynyt vakuuttavasti myös maajoukkueessa ja on esimerkiksi voittanut kaksi MM-kultaa ja viimeistellyt MM-kisatasolla 23+8=31 pistettä 24 ottelussa. Lisäksi hänet valittiin maailman parhaaksi miessalibandynpelaajaksi vuonna 2008.

Lue myös
Warberg IC: Magnus Svensson förstärker Warberg!
Expressen: Magnus Svensson är tillbaka i Warberg
Innebandymagazinet: Legendaren gör comeback i Warberg
Innebandymagazinet: Magnus Svensson tillbaka: ”Januari ut”
Innebandymagazinet: ”Inte alls otroligt att han startar på söndag”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
JiiK
18/12/2015
Kyllästyi paukuttamaan 10 maalia per peli divarissa? :)
Junnu#8
18/12/2015
Milloinkohan Kimmo Eskelinen tekee paluun Warbergin ykkösjoukkueeseen??? Yksi Superliigan parhaita pakkeja koskaan. Eikä huonosti mennyt maajoukkueessakaan:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.