Superliigasta mielenkiintoinen siirtouutinen – MM-kullan ratkaissut pelaaja vaihtaa seuraa kesken kauden

Tuore maailmanmestari Amanda Delgado Johansson siirtyy IKSU:hun. Kuva: perwiklund.se
Tuore maailmanmestari Amanda Delgado Johansson siirtyy IKSU:hun. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin naisten Superliigassa loppukauden kilpavarustelu on aloitettu, kun FBC Uppsalaa edustanut tuore maailmanmestari Amanda Delgado Johansson on siirtynyt IKSU Innebandyyn. Viime kaudella välierissä Rönnbylle tappion kärsinyt IKSU majailee tällä hetkellä Superliigassa toisella sijalla.

IKSU:n seurajohtaja Johan Sjöström on innostunut Delgado Johanssonin siirtymisestä ja kommentoi hankintaa Innebandymagazinet.se-sivustolle:

– Neuvottelimme siirrosta jo kesän aikana, mutta silloin Amanda päätti jäädä vanhaan seuraansa. Muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen keskustelut avattiin uudestaan ja saimme luvan lähestyä pelaajaa.

Ruotsalainen UNT.se arvelee marraskuussa 20 vuotta täyttäneen Delgado Johanssonin siirtosumman olevan 15000 Ruotsin kruunua, eli noin 1600 euroa.

– Naissalibandyssä ei liiku suuria summia. Toisaalta keskusteluja Uppsalan kanssa käytiin hyvässä hengessä ja kesken kauden tehtävässä siirrossa korvaus saattaisi nousta paljon suuremmaksikin, Sjöström kommentoi siirtosummaa.

Rangaistuslaukauskilpailussa MM-kullan lauantaina ratkaissut Delgado Johansson on pelannut Superliigassa 11 ottelua tehoilla 8+7=15. IKSU:lla on nyt riveissään seitsemän Ruotsin tämänhetkisen maajoukkueen pelaajaa.

Lue myös:
Innebandymagazinet.se: Sjöström: ”En bra dialog påverkar också priset”
IKSU Innebandy: Världsmästare till IKSU!