Divarit

Syksy Sveitsissä riitti kohupelaajalle – uusi osoite löytyy Suomen kakkosdivarista

28.12.
2015
10 Kommenttia
49
Divarit
Josbassa Salibandyliigaa viime kaudella pelannut Pauno Kajoksinen tehoilee loppukauden ajan tutussa ympäristössä Juuassa. Kuva: Salibandyliiga

Josbassa Salibandyliigaa viime kaudella pelannut Pauno Kajoksinen tehoilee loppukauden ajan tutussa ympäristössä Juuassa. Kuva: Salibandyliiga

Sveitsin liigan UHC Usterissa syyskauden pelannut Pauno Kajoksinen palaa kansainvälisen siirtolistan mukaan Suomeen. Uusi joukkue on juukalainen kakkosdivarin Coach Team, jota Kajoksinen edusti viimeksi kaudella 2013-2014.

Viime kaudella Josban paidassa Salibandyliigassa 22-vuotias Coach Teamin kasvatti nakutteli Salibandyliigassa kovat tehot 20+27, ja nuo 47 pinnaa oikeuttivat koko sarjan pistepörssin kuudenteen tilaan. Syksyllä 2014 hän nostatti pienimuotoisen kohun kertomalla avoimesti harjoittelustaan ja suhtautumisestaan salibandyyn sanomalehti Karjalaisessa. Pääkallo.fi uutisoi siirrosta Sveitsiin alkukesästä näin.

Alkukaudella Sveitsin NLA-liigassa hän ehti kerätä tehopisteet 4+4. Ihastusta herätti miehen Wiler-Ersigeniä vastaan suorittama rankkari.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Osmo
28/12/2015
Uutisointi tuli vähän liian aikaisin. Seurasiirtojen kohdalla näyttää, että Pauno olisi menossa Juukaan, mutta uusimpien tietojen mukaan Kajoksinen jatkaa Sveitsissä. Seura ja sarjataso vain vaihtuvat. Tämä kannattaa korjata asap.
Kolin kingi
29/12/2015
Näin sanoo Kajoksinen itse Karjalaisessa (http://www.karjalainen.fi/urheilu/uutis-alueet/salibandy/item/93761-pauno-kajoksinen-jatti-seuransa-sveitsissa?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter):

http://www.karjalainen.fi/urheilu/uutis-alueet/salibandy/item/93761-pauno-kajoksinen-jatti-seuransa-sveitsissa?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Tuupo Vaara
29/12/2015
Sveitsin vaatimustaso taisi tulla Paunolle yllätyksenä, ja sen mukana koti-ikäväkin hiipi puseroon. Kuulema aika kurja syksy. Mutta minne mies on menoillaan? Tapsan tahdeissa uumoilivat osoitteena olevan Esport Oilers, jossa läpyttelee tätä nykyä yläaste ajoilta lähtien tuttu Sorsan Lari, jäätyään olivat majakka ja perävaunu tyyppinen yhdistelmä kentän
ulkopuolella vuosien ajan, kovan luokan änärifaneja ja huudattivat ensimmäisinä JVG:n biisejä Joensuun Areenan pukkareissa, pyyhkeet lanteilla snapbackit takaraivolla, viiksetkin kasvattivat ja sitä rataa. Mutta kysymys kuuluukin onko Ahtiaisen Aksun vaatimustaso Paunolle liian kova? Vai kesyttääkö Aksu kukkopojan? Antti Ruokosesta tai Sorjos Samista ei siihen aikanaan ollut, ja Tornin Petri vastasi huutoon sallimalla kaiken, ei sekään toiminut joukkuehengen ja +\- tilaston valossa.
Saunoja
29/12/2015
Ei kestäny pojalla pää maailman eniten vaativassa salibandysarjassa
TUUPO VAARALLE
29/12/2015
Ei tainnu kestää pojalla pää maailman eniten vaativimmassa salibandysarjassa Paunolla.

Ja mitä tulee Esport Oilersiin ja Sorsan Lariin, täysin kakkosdivaritason pelaaja. Sääli, että jokaisessa joukkueessa on niitä "siivellä tulijoita"
Tuupo Vaara
29/12/2015
No se on tullut selväksi ettei kestänyt..olisko kestänyt Nykyn prässissä Classicissa kuten keväällä huhuttiin. Jos tosiaan Espooseen päätyy niin aikamoinen savotta on Ahtiaisella edessä, hänelle kun riitä, että puolustussuuntaan otetaan näön vuoksi muutama askel. Ei huipulla voi vaan pärjätä niin frendejen kanssa betsaillaan ja mäkkisafkalla yöt väijytään änäripelejä. Tuskin tosielämässäkään, tiedä sitten miten on opintopisteitä ropissut. Viime kausi "antaa kaikkien kukkien kukkia" Petri Tornin hellässä isällisessä huomassa taitoi olla suonen veto.
ootteko lähempääkin seurannu?
29/12/2015
Pakko kyllä kummastella tätä kateellisten panettelua ja kriitikoita joita paskan seasta sikiää. Luultavasti jokainen teistä on joku 5 divarin kivipora joka ei erota salivandyä ja sählyä toisistaan. Asiana vain tuohon spekulointiin että ei pää kestänyt tai että kukaan ei voi pärjätä huipulla kun kelluu yöt kattoen änäriä. Sama kai se mitä yöt tekee, toiset tekee yötöitä ? "kohu" haastattelussakin Pauno myönsi että pääasiana pitää että pelaaminen on kivaa, jotkut ei liigatasollakaan pelatessaan ota asioita liian vakavasti ja reenaa tana ojossa, onko siinä jotain väärää ? Varmasti jokaisen valmentajan mielestä kyllä, mutta eiköhän liigasta löydy muitakin "fleguja".
ilo mantsi
30/12/2015
Siihen että eikö pää kestänyt tai miksi pää ei kestänyt, vastauksen tietänee PK itse, toki varmasti kyse myös sipulin sulamisesta. En tiedä mistä lähtien valmentajat ovat päättäneet siviilielämän rytmityksen "20.00 hampaanpesulle ja 21.00 nukkumaan". En usko että monikaan valmentajista tietää miten kukakin päivänsä viettää lukuunottamatta hetkeä lajin parissa. Ja jos liigassa paukuttaa lähemmäs 50 pistettä kauteen tämä huono elämänhallinta tuntuisi olevan vain joillekkin sopiva elämäntyyli.
Pielis joki
30/12/2015
Seura siirtoja on tehty aina ja iän kaiken, aamen.
Jos ei viihdy käki kello maassa tai sen yhdessä seura joukkueessa niin saa kai vapaa mies vaihtaa? Jokaiselle osa puolelle parempi.
Veke
30/12/2015
Pauno on loistava pelaaja ja riittävän rohkea tekemään purkamaan sopparin vaikka kesken kauden, jos pelaaminen ei ole enää hauskaa, tai elämä Sveitsissä tökkii muuten vain. Salibandy tarvitsee taiteilijoita! Toivottavasti uusi seura sopivalta sarjatasolta löytyy.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.