TPS hyvästeli Caribian voitolla – Mahlberg osui neljästi

Caribialla väännettiin nyt viimeisen kerran salibandyn merkeissä. TPS oli Kooveeta vahvempi lukemin 8-5. Kuva: Anssi Koskinen

TPS kaatoi Kooveen keskiviikon miesten Salibandyliigan ainoassa ottelussa loppulukemin 8-5. Ottelu oli TPS:n viimeinen kotiottelu Radio City Areenalla, jota myös Caribiaksi kutsutaan.

TPS:n tehomies oli neljä maalia viimeistellyt Waltter Mahlberg. Olli Laine ja Joonas Koskinen nakuttivat tehopisteet 1+1 mieheen. Kooveen Lassi Ylisiurunen iski kaksi maalia. Lassi Kotovaara ja Aleksi Jokela tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Eero Peiponen torjui 23 laukausta. TPS nousi voitolla sarjatalukon viidenneksi. Koovee on sarjan kymmenentenä.

Erä III ja M-Team taistelivat sarjapisteistä keskiviikkona naisten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue M-Team nappasi ottelusta voiton loppulukemin 1-3. Vieraiden maaleista vastasivat Fanny Sillman, Daniela Markelin ja Minttu Tuominen. Erä III:n maalin iski Nea Suominen. M-Team on naisten Salibandyliigan seitsemännellä sijalla. Erä III on kerännyt yhtä monta pistettä, mutta löytyy sijalta yhdeksän.