Liigat

TPS hyvästeli Caribian voitolla – Mahlberg osui neljästi

16.12.
2015
4 Kommenttia
0
Liigat
Caribialla väännettiin nyt viimeisen kerran salibandyn merkeissä. TPS oli Kooveeta vahvempi lukemin 8-5. Kuva: Anssi Koskinen

Caribialla väännettiin nyt viimeisen kerran salibandyn merkeissä. TPS oli Kooveeta vahvempi lukemin 8-5. Kuva: Anssi Koskinen

TPS kaatoi Kooveen keskiviikon miesten Salibandyliigan ainoassa ottelussa loppulukemin 8-5. Ottelu oli TPS:n viimeinen kotiottelu Radio City Areenalla, jota myös Caribiaksi kutsutaan.

TPS:n tehomies oli neljä maalia viimeistellyt Waltter Mahlberg. Olli Laine ja Joonas Koskinen nakuttivat tehopisteet 1+1 mieheen. Kooveen Lassi Ylisiurunen iski kaksi maalia. Lassi Kotovaara ja Aleksi Jokela tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Eero Peiponen torjui 23 laukausta. TPS nousi voitolla sarjatalukon viidenneksi. Koovee on sarjan kymmenentenä.

Erä III ja M-Team taistelivat sarjapisteistä keskiviikkona naisten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue M-Team nappasi ottelusta voiton loppulukemin 1-3. Vieraiden maaleista vastasivat Fanny Sillman, Daniela Markelin ja Minttu Tuominen. Erä III:n maalin iski Nea Suominen. M-Team on naisten Salibandyliigan seitsemännellä sijalla. Erä III on kerännyt yhtä monta pistettä, mutta löytyy sijalta yhdeksän.

Miesten Salibandyliiga
18.30 TPS-Koovee 8-5 Ottelutilastot Anssi Koskisen ottelukuvat

Naisten Salibandyliiga
18.30 Erä III-M-Team 1-3 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kädet
17/12/2015
On se Mahlberg huikee pelaa
Sarppa
17/12/2015
Miten olisi niitä pelimiesten vaihtoja tai kenttäsekoituksia tiivimmin siinä kohden kun ei peli ns. luottopelaajilla oikein kulje. Istutetaan motivoituneita pelaajia penkillä ja luotetaan liikaa että kylläne vanhat parrat siitä jossain vaiheessa herää. Ei heränny sitten. Ei maittanu koovelle voitto. Muuten viihdyttävä peli kyllä.
Karppa
17/12/2015
Pistä Sarppa hanskat käteen ja laita ohjauspeli kuntoon.
jep jep
17/12/2015
Sieltä +- tilastoista ne onnistujat yleisemmin löytyy,ellei mokke ole imupäällä! Eilen ei mielestäni ollut no ehkä? yksi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.