Liigat

TPS Salibandyn juhlaottelu ehdolla vuoden sykähdyttävimmäksi urheilutapahtumaksi

30.12.
2015
0 Kommenttia
49
Liigat
TPS Salibandyn 20-vuotisjuhlaottelu herätti huomiota Varsinais-Suomessa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS Salibandyn 20-vuotisjuhlaottelu herätti huomiota Varsinais-Suomessa. Kuva: Anssi Koskinen

Kahdeskymmenes marraskuuta pelattu TPS Salibandyn 20-vuotisjuhlaottelu on ehdolla Varsinais-Suomen vuoden 2015 sykähdyttävimmäksi urheilutapahtumaksi. 5280 katsojaa HK Areenan lehtereille kerännyt tapahtuma saavutti uuden Salibandyliigan runkosarjan yhden ottelun yleisöennätyksen.

Juhlaottelun johtava järjestäjä Janne Kytölä kiittelee vuolaasti alueen juniorijoukkueiden panosta:

– Ilman juniorijoukkueiden valtavaa myyntipanosta emme olisi saavuttaneet nähtyä yleisömenestystä ja suuri kiitos kuuluu junioreille sekä joukkueenjohtajille. Lipunmyyntiin osallistuneet FBC Turun, SBS Maskun, SB Naantalin ja TPS Salibandyn juniorijoukkueet saivat osansa myytyjen lippujen tuloista ja ansaitsivat itselleen yhteensä noin 14 000 euroa.

Itse ottelussa vierasjoukkue SPV vei voiton lukemin 2-5, mutta muuten tapahtuma oli Kytölän mielestä täysosuma.

– Erityisesti haluan nostaa esiin TPS:n miesten pelaajan, Jaakko Hautamäen, joka osallistui järjestelyihin kovalla panoksella. Itse ottelussa kaikki meni suunnitelmien mukaan ja saimme järjestettyä ikimuistoiset 20-vuotisjuhlat, joten ehdokkuus vuoden urheilutapahtumaksi tuntuu hienolta palkinnolta.

Kahdeksan listatun ehdokkaan joukossa ovat TPS Salibandyn juhlaottelun ohella esimerkiksi jääkiekossa TPS:n A-nuorten mestaruuden ratkaissut ottelu, koripallon SM-finaalit sekä yleisurheilun Paavo Nurmi Games. Eniten ääniä saanut tapahtuma palkitaan Varsinais-Suomen urheilugaalassa 23.1.2016.

Äänestys:
Turun Sanomat: Äänestä vuoden 2015 sykähdyttävin varsinaissuomalainen urheilutapahtuma

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.