Maajoukkueet

Veikkaus on vahvasti mukana naisten MM-kisoissa – ”Jokainen ottelu on Tulosvedon kohteena”

04.12.
2015
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Ruotsilla on odotetusti pienin kerroin Voittajavedossa. Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta

Ruotsilla on odotetusti pienin kerroin Voittajavedossa. Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta

Perjantaina käynnistyvät naisten MM-kisat näkyvät voimakkaasti myös Veikkauksen kohdetarjottimella. Kaikki MM-ottelut ovat Tulosvedon kohteina, Suomen otteluita on live-vedossa ja mestariveikkauksen lisäksi myös Pitkävetoon poimitaan mielenkiintoisimmat ottelut.

Voittajavedossa Ruotsia pidetään odotetusti ennakkosuosikkina maailmanmestariksi, ja sen kerroin on 1,35. Suomen mestaruudella rahat saa takaisn 2,85-kertaisena. Sveitsin voitolle tarjotaan kerroin 22, Tshekille 30 ja mikäli näiden ulkopuolelta joku venyisi yllätysmestariksi, kerroin on 200. Voittajaveto on auki perjantaihin klo 12.25 asti.

Kaikki MM-ottelut ovat Tulosvedon kohteina, ja Suomen pelit löytyvät myös ensimmäistä ottelua lukuun ottamatta live-vedosta. Veikkauksen urheilupelien liiketoimintapäällikön Juha-Matti Mäkilän mukaan Pitkävedossa ovat tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta A- ja B-lohkojen kamppailut sekä totta kai myös jatkopelit.

– Sellaiset pelit eivät ole pitkävetokelpoisia, joissa ennakoitu tasoero on pitkälti yli 10 maalia. Ne eivät ole mielekkäitä kohteita, kun siinä ei varsinaisesti pelata voittajasta ja toisen joukkueen voiton todennäköisyys on yli 99 %. Tuollainen seitsemän maalin tasoitus nyt vielä menee, joka esimerkiksi tänään avauspäivänä on otteluissa Puola-Sveitsi ja Norja-Suomi tarjottu kotijoukkueille, Mäkilä selventää.

Mäkilä uskoo, että tärkeimmät pelit ja etenkin Suomen ottelut kiinnostavat pelaajia.

– Suomen pelit keräävät aina kiinnostusta Tulosvedossa, ja niin se on varmasti tälläkin kertaa.

Isossa kuvassa kisat ovat tärkeä asia Veikkaukselle, joka tekee Salibandyliiton kanssa vahvaa yhteistyötä.

– Laji on meille tärkeä ja liitto on merkittävä yhteistyökumppani. Se näkyy esimerkiksi siinä, että Veikkaus-kortilla kisapeleihin pääsee kaksi yhden hinnalla, Mäkilä mainitsee.

Tänään Suomen lohkossa pelataan siis ottelut Puola-Sveitsi ja Norja-Suomi. Pitkävedossa Suomen kahdeksan maalin voitolle tarjotaan kerrointa 2,35 ja mikäli uskot ottelussa syntyvän yli 10,5 maalia, rahat saa kaksinkertaisena takaisin.

Alla on myös Salibandyliigan tuottama video, jossa Veikkauksen Tapio Imporanta ja MM-kisojen pääsihteeri Jeannette Good kertovat yhteistyöstä Veikkauksen kanssa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.