Liigat

Video: Erä ja TPS tarjosivat viihdettä – komeita kuvioita, hirmulämäri ja puhuttanut jalkamaali

05.12.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Jaakko Hautamäki (kesk.) iski TPS:n voittomaalin Erää vastaan. Kuva: Salibandyliiga

Jaakko Hautamäki (kesk.) iski TPS:n voittomaalin Erää vastaan. Kuva: Salibandyliiga

Alkukauden onnistujajoukkue Turun Palloseura jatkoi vakuuttavia otteita miesten Salibandyliigassa keskiviikkona. TPS kaatoi vieraskentällä Tapanilan Erän lukemin 4-5. Ottelussa nähtiin hienoja sommitelmia ja yksi puhuttanut jalkamaali.

Waltter Mahlberg iski TPS:n 2-3-johtoon toisessa erässä. Pallo syötettiin takatolpalle ja näyttää videon perusteella ohjautuvan sisään Mahlbergin jalan kautta. Muun muassa lähetyksen selostaja ja kommentaattori puivat, potkaisiko Mahlberg pallon maaliin. Myös kotijoukkue Erä protestoi tilannetta tuomareille.

Mahlbergin maali näkyy alla olevassa videossa kohdassa 3.32. Lisäksi koosteesta voi nähdä hienoja maaliin johtaneita kuvioita ja Tommi Aron kovan lämärimaalin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.