Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Tapanilan Erä ja Esport Oilers väänsivät perjantaina pisteistä miesten Salibandyliigassa. Espoolainen vierasjoukkue vei pisteet jatkoajalla lukemin 4–5 jatkoajalla. Voittomaalista vastasi Oscar Hänninen.

Ottelun ehkä erikoisin tilanne nähtiin heti ensimmäisessä maalissa. Erän konkarihyökkääjä Tom Strömsten yritti syöttää omassa kenttäpäässä maalin taakse, mutta osoite meni rystypuolelta pahasti mönkään, ja pallo vieri omaan maaliin.

Strömsten iski kuitenkin Erän 3–2-osuman toisessa erässä. Oilers nousi vielä tasoihin ja ratkaisi ottelun, kun Oscar Hänninen onnistui jatkoajalla rangaistuslaukauksessaan.