Liigat

Video: Farmijoukkueen kolmosvahti piti nollan liiga-avauksessaan – tehopuolustajan soolo säväytti

30.12.
2015
6 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja SalBa mittelivät miesten Salibandyliigan vuoden viimeisessä ottelussa tiistaina. Kotijoukkue SPV ei antanut vieraille armoa ja vei voiton loppuluvuin 7-0.

Kotijoukkueen sankarina hääri yllättävä nimi, kun ensimmäistä liigapeliään pelannut Hannes Hannula torjui 25 laukausta ja piti nollapelin. Hannula on ollut tämän kauden SPV:n farmiseuran, Divarissa pelaavan SB Vaasan kolmosvahti.

SPV:n maalihai oli kahdesti osunut Mikko Kohonen. Petri Hakonen, Ville Kuusela ja Jyrki Holopainen komppasivat pistein 1+1.

SPV jatkaa voitosta huolimatta sijalla kahdeksan. SalBan kurssi on ollut jo tovin varsin mollivoittoinen. Joukkue ei ole voittanut yhtäkään viimeisestä kahdeksasta ottelusta ja on nyt sijalla 12.

Ottelutilastot

Puolustaja Petri Hakonen teki ottelussa näyttävän soolomaalin ja se on nähtävillä videolta kohdasta 7.40 eteenpäin. Kokonaisuudessaan videolla on mukana myös muita hienoja suoritteita ja maalivahdit pääsevät ansaitusti parrasvaloihin.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keke
30/12/2015
On kyllä uskomattoman nopea kaveri tuo Hakonen. Meneekö alle 11 s 100 metriä? Lisäksi mailatekniikka ja veto ihailtavalla tasolla. Mielestäni salibandyliigan paras ja monipuolisin puolustaja tällä hetkellä.
Jyrä
30/12/2015
Joo Keke voin kertoa, ei ole.
Junnu#8
30/12/2015
On hyvä pakki. Oma suosikki Ruukinmies Holopainen:D Mutta mielipide kysymyksiä.
Videokatsoja
31/12/2015
Soolona voidaan tietysti pitää monenlaisia esityksiä, mutta yleensä siihen vaaditaan hiukan muutakin kuin tässä Hakosen maalissa. Hyvä suoritus, ei siinä mitään
Niilonolinennenille
31/12/2015
Onko tämä Hakonen se sama puolustaja, jonka Passo aikanaan penkitti ja Savolainen sai jatkaa pelaamista? Classic ei kyllä koskaan voita mestaruutta.
Junnu#8
31/12/2015
Kaudella 2011-2012 seitsemäntoista ottelua Classicissa. Taisi Passo olla silloin coutsina. Mutta pelaajat kehittyy. Ei tainnut Hakonen nuihin aikoihin olla. Niin hyvä pakki kuin nykyisin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.