Liigat

Video: Heikkinen hurjasteli Happeen Suomen Cupin finaaliin

23.12.
2015
8 Kommenttia
0
Liigat
Juuso Heikkinen oli vaikea pideltävä Classic-puolustukselle sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen.

Juuso Heikkinen oli vaikea pideltävä Classic-puolustukselle sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen.

Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee kohtasivat sunnuntaina Suomen Cupin välierässä Tampere Areenalla. Ottelu sopi varsin hyvin Classicin festariteemaan, sillä pelissä nähtiin 21 maalia, kun Happee kuritti isäntiään lukemin 12-9.

Happee otti tietynlaisen revanssin, sillä ennen naisten MM-kisataukoa Classic kuritti Happeeta Jyväskylässä nousemalla viiden maalin takaa tasoihin ja jatkoaikavoittoon.

Tälläkin kertaa Happee johti viidellä maalilla viimeiseen erään lähdettäessä ja Classic kiri jo lähelle, mutta lopulta hirvilauma piti pintansa ja voitti ottelun kolmen maalin erolla.

Maali-iloittelun pääarkkitehtina Happeen puolelta Juuso Heikkinen, joka nakutteli hurjat 3+2 -tehot. Kolme pistettä tililleen keräsivät Janne Hoikkanen ja Johannes Jokinen tehoin 2+1, Veli-Matti Hynynen lukemin 1+2 ja Peter Kotilainen pistein 0+3. Classicin puolelta Lassi Vänttinen teki maalin ja antoi kaksi syöttöä ja vastaavasti Eemeli Salinille pöytäkirjoihin merkattiin tehot 2+1.

Happee saa Suomen Cupin finaaliin vastaansa voittajan otteluparista Viikingit-LaSB. Kyseinen välieräkamppailu pelataan 6. tammikuuta Lahden Suurhallissa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kertokaapas
23/12/2015
missä Cupin finaalit pelataan? Jyväskylässä?
Myös se, että..
23/12/2015
millä perusteella tuo Cup-finaalipaikkakunta oikein valikoituu. Miksi Jyväskylä on noussut tässä vaiheessa vaihtoehdoksi. Jos Lasb voittaa Viikingit välierässä, niin alkaako siinä vaiheessa miekkailu kumman kotikentällä finaali pelataan, vai mikä logiikka tässä on?
Kuppi
23/12/2015
Niin mitä lasb voittaa vai koska.? Osaako marakatit lentää? Jyväskylässä tavataan finaaleissa.
JZ
23/12/2015
No jos nyt logiikkaa joutuu venyttään äärimmilleen, niin varmaankin keskustelu Jykylän finaaleista liittyy jotenkin tähän Happee-Classic-ottelun lopputulokseen?

Eiköhän se liiton jätkien pöydällä oo ollut vaihtoehto ihan alusta alkaen.
SSV-Fani
23/12/2015
Jos Viikingit voittaa LaSB:in, tullaan cup finaali pelaamaan luultavasti Jyväskylässä, sillä Superfinaali pelataan Helsingissä.
Koska
24/12/2015
Jyväskylässä siksi, koska myös miesten pikkufinaalissa on Jyväskylän porukka. Tulisi siihenkin peliin enemmän katsojia kuin perus pääkaupunkiseudun liigapeliin.
Tarkkailija
24/12/2015
Kyllä Jyväskylä kaiketi alkaa oleen mielenkiintoisin vaihtoehto loppuhuipentumaan cupin osalta (jos siis haluja järjestämisvastuuseen löytyy). Kaksi jengiä fiinaleissa ja loistavat näytöt viime keväältä...
Junnu#8
25/12/2015
Toki Viikingit on ennakkosuosikki (klisee). Mutta reikäpallossa on kaikki mahdollista. Mielenkiintoista millä taktiikaĺla Kema ja Kalle johdattavat joukkuetta ottelussa? Onko perus 1 2 2. Vai jotakin ihan muuta. Pallo liikkeelle nopeasti ja jalat. Hyvä tukipelaaminen pallolla/pallottoma. Ja eikun nautitaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.