SB Vaasa on voittanut seitsemästä edellisestä pelistään kuusi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa isännöi miesten Divarissa Porin Karhuja Botniahallilla lauantaina. Vaasalaiset voittivat ottelun lukemin 11-5.

Avauserässä SB Vaasa oli alussa niskan päällä, mutta vierasjoukkue hallitsi erän jälkipuoliskoa johtaen ensimmäisellä erätauolla 3-1. Toisessa erässä Karhut koki kuitenkin täystyrmäyksen, kun ajassa 21.15 vaasalaiset olivat tulleet jo tasoihin ja rummutettuaan vielä kuusi osumaa, johtivat oranssipaidat erän päätteeksi jo 9-3. Kolmas erä oli rikkonainen ja jäähyjen täyttämä ja 2-2 -erälukemien myötä voitto irtosi Vaasalle kuuden maalin erolla.

Vaasalaisten tulitusta johtivat Rasmus Nyström ja Samir Mountassir, jotka tekivät tehot 2+1. Kevin Nylund säesti 1+2 -tehoin ja Teppo Haakana osui kahdesti. Karhuilta tehokkain oli 2+1 -lukemat iskenyt Juha Tikka ja näppärän rankkarimaalin lisäksi yhden maalisyötön tarjoillut Ville Salonen. Karhuilta puuttuivat pistepörssissä korkealla keikkuvat Rami Prokki ja Benjamin Lepola.

SB Vaasa on tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä. Karhut jatkavat sijalla neljä.