Divarit

Video: Kaunista katseltavaa – näyttävät osumat kruunasivat Hämeenlinnan derbyn

02.12.
2015
6 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Steelersin ja LaSB:n välinen Hämeenlinnan derby miteltiin sunnuntaina Elenia Areenalla. Vierasjoukkue LaSB vei voiton loppulukemin 7-9.

LaSB:n vasta 16-vuotias Justus Kainulainen nakutti ottelussa hattutempun. Myös Heikki Hätönen maalasi kolmesti. Rasmus Kainulainen tarjoili kolme maalisyöttöä. Steelersin Teemu Metsälä tehtaili pisteet 2+2 ja Ville Lastikka taiteili paunat 3+1. Derbyssä oli paikan päällä kaikkiaan 1173 katsojaa.

LaSB johtaa tällä hetkellä Divaria. Steelers on kolmantena. Joukkueet kohtaavat torstaina Suomen cupin puolivälierissä Elenia Areenalla klo 18.30.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
02/12/2015
Vähän huono kuvakulma tuohon jäähyyn, mutta en kyllä äkkiseltään näe mitään edes vitosen arvoista.
Bambou
02/12/2015
Hienoja maaleja paljon! Nuoret pelaajat myös näyttää olevan kovassa tikissä varsinkin Kainulaiset LaSBin puolella ja Lastikka Steelersiltä. Jäähyssä selvä taklaus mikä ei ole sallittua ja liikesuunta vielä ylöspäin. Vitonen mielestäni ihan ok, mutta en tiedä tarviiko suihkuun komentaa.
Mara
02/12/2015
Huono on kuvakulma joo jäähyyn, katsomossa suoraan edessä kun tapahtuu, niin kontaktista päähän ei voinut erehtyä. Mut hei hienoi maalei, se kai tässä videossa kuitenki pääasia!
Junnu#8
02/12/2015
Khyl. Ja huomenna niitä kauniita maaleja näkkee lissää:D
Miro
03/12/2015
Ai että tekee silmälle hyvää kattoo tää video! Porukkaa katsomossa kannustamassa ja hienoja maaleja! Tapahtumakin näyttää videon perusteella lähes täydellisesti toteutetulta.

Toivotaan että molemmat nousisivat liigaan niin tulisi näitä derbyjä siellä puolen lisää.
Otto
03/12/2015
Tunnelma paikan päällä oli aivan mahtava... Tänään tulee lisää!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.