Video: Kiipelin maalit ratkaisivat Espoossa – Mestari nollasi Hännisen rankkarin

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja OLS kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. OLS nappasi ottelusta makean 5-6-vierasvoiton.

OLS:n sankareita olivat kahdesti viimeisellä kympillä osunut Tatu Kiipeli sekä maalillaan 36 torjuntaan venynyt Ville Mestari. Mestari nollasi myös rankkarispesialistina pidetyn Oscar Hännisen rankkariyrityksen. Petri Niemelä tarjoili kaksi maalisyöttöä ja Mikko Saarnio iski pisteet 1+1. Oilersin Sylvester Raikamo taiteili pisteet 1+1 ja Ilari Talvitie syötti kaksi maalia.

OLS nousi voiton myötä kuudenneksi ja on voittanut nyt kolme vierasottelua putkeen. Oilers majailee Salibandyliigan kolmantena ja on pisteen päässä Classicista sekä Happeesta. Espoolaiset ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua enemmän.

Ottelutilastot

10 comments

  1. Nyt otsikko kyllä kusee ja pahasti veskat eivät saaneet oveakaan kiinni käsittämätön määrä helppoja maaleja

  2. Otsikon mukaan Mestari nollasi Hännisen rankkarin? Mitä muuta otsikossa luki maalivahdeista?

  3. Epäilijä taisi istua pelin Oilersin penkillä maskipäässä…

  4. Epäilijä oikeutettu mielipiteeseensä mutta kovin väärässä on. Olihan tuossa ripakopallinen huipputorjuntoja. Pari maalia näytti videolla helpohkolta mutta oli liikkuvaa maskia, joten aika vaikeaa mennä sanomaan paljonko oli tehtävissä. Erinomaisen liikkuvia maalivahteja molemmat.

  5. Täytyy kyllä nostaa hattua kyseisen maalikoosteen tekijälle. Yksi hienoimmista maalikoosteista mitä olen salibandyssa nähnyt.

  6. Nyt oli kyllä suurin osa videomateriaalista liian läheltä kenttää.

  7. Nyt oli kyllä ilo katsoa koostetta. Ei pelkkiä maalitilanteita, vaan myös upeita torjuntoja, kontaktitilanteita ja läheltäpitiyrityksiä. Molemmat veskarit tosiaan liikkuvia ja kookkaita. Salibandy on runsasmaalinen peli, väliäkö sillä jos muutama helppo uppoaa. Lisää näitä!

  8. Nyt oli kyllä ihmeellinen kooste. Maalikooste, vai hifistelypätkä, miten vain, toinen tykkää, toinen ei.

  9. Nyt Espoossa hereillä! Käsittämättömän luokaton ottelutapahtuma kokonaisuudessaan. Kukakohan tet-harjoittelija ollut tällä kertaa vastuussa. Korvat vuotavat vieläkin verta: c-luokan musiikki hallissa ja volat niin täysillä että joka toista hallissa olevaa sattuu ellei kyseessä jo kuulonsa menettänyt. Miksi pilata hyvän joukkueen pelit pilipali DJ:n huutomusiikilla. Eikai tarkoituksena ole karkoittaa katsojat erätaukomusiikkia karkuun hallin ulkopuolelle värjöttelemään. Varmasti mietin vastaisuudessa useamman kerran ennenkuin tulen seuraavan kerran. DJ:n takia ja etenkin musiikin volyymin takia tuskin koskaan tulen seuraamaan Oilersin otteluita paikan päällä. Hävetkää!

  10. Kannattaisiko tuosta antaa asiallista palautetta vaikkapa Esport Oilerssille, varmasti arvostaisivat.