Liigat

Video: Oliko tämä Indians-hyökkääjän ilmaveivi sääntöjen mukainen?

21.12.
2015
9 Kommenttia
0
Liigat
Westend Indians juhli perjantaina voittoa Salbasta. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Westend Indians juhli perjantaina voittoa Salbasta. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Miesten Salibandyliigassa Westend Indians isännöi Rauman Salbaa perjantaina Otahallissa. Ottelu päättyi ”Inkkareiden” 8-5 -voittoon.

Indians johti avauserän jälkeen jo 5-1, mutta toisessa erässä ottelu tasaantui. Lukemista 6-4 lähdettiin kolmanteen, mutta Salba ei saanut enää kiriään kuntoon, vaan Indians piti pisteet. Ottelun paras pistemies oli 3+1-tehot nakutellut Mikael Sievänen. Valtteri Kainulainen teki tehot 2+1 ja Lauri Westerholm 1+1. Salban tehokkaimmat olivat kaksi maalia mieheen syöttäneet Jani Lehtoniemi ja Antti Keskitalo.

Ottelun avausmaalin iski Joonas Föhr taidokkaasti ilmaveivillä. Hidastuskuvien perusteella kuitenkin näyttää siltä, että Föhr iski maalin korkealla mailalla.

Indians lähtee joulun viettoon sijalta yhdeksän. Salba on taulukon kahdestoista.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Videotuomari
21/12/2015
Meillä on se ilo, että saamme katsoa tilanteet videolta ja kelata niitä vaikka kuinka.

Selkeä korkea maila.
Videotuomari
21/12/2015
Asiaa kun tarkemmin pähkäilee, niin olisiko järkevää maalata pakolliseksi maalitolppiin raja, missä menee korkea maila? Näinollen korkean mailan rajan pystyisi paljon helpommin havaitsemaan. Etenkin takatuomarille, jos sattuu maalille tällä hetkellä katsomaan, olisi hyvä saada joku kiintopiste perspektiivin takia. Lähituomarille tosi vaikea läheltä nähdä, kun katselee alaviistoon ja mitään mittasuhdetta ei usein ole, missä korkean mailan raja menee.
Ei yllätä
21/12/2015
Ei yllätä tuomio, kun katsoo tuomariparia. Niin itseään täynnä oleva pari. Vaikka videolta helppo katsoa jälkeen päin, niin kyllä tuon korkean mailan olisi sokeakin tuomari nähnyt. Tuomarit voisi tulla itse kertomaan, miten tuo maali päättyi hyväksyttäviin maaleihin.
JZ
21/12/2015
No ainakaan tässä en nää tarvetta millekään maalauksille. Jos maila osuu veivatessa ylärimaan niin pitäshän sen olla aika selkeesti korkea.
jari
21/12/2015
Otsikkohan kuuluisi olla "indians pelaaja teki näyttävän ilmaveivimaalin". Ehdottomasti tuollaiset taideteokset pitää hyväksyä myös jatkossakin koska pelaajia ei ole lähellä. Eri asia jos korkea maila on selkeä ja pelaajia lähellä mutta tuossa ei ole mielestäni mitään epäselvää.
Heippa
21/12/2015
Jos maalivahti ja puolustus pelaa noin totaalisen päin pirsettä niin on aivan sama vaikka löisi maalinkatosta läpi sen pallon. Onhan se noloa piiloutua sääntöjen taakse jos itse totaalisesti mokaa.
Janika
21/12/2015
Videotuomarille: Milles korkeudelle (cm) laittaisit tuon rajan, sääntökirjaan perustuen? ;)
Tarkkailija
21/12/2015
Hyvä Jari! Ei ketään "mailla halmeilla" ja täällä huudellaan että maali pitäisi hylätä koska salibandyssä on VAARALLISET korkeat mailat haluttu säännöillä minimoida!

Tarkoitushakuinen otsikko taas kerran Pääkallotoimitukselta...
Videotuomari -> Janika
21/12/2015
Sääntökirjaan nojaten pitäisi olla aika laaja skaala, mutta laidan korkeus on hyvin lähellä oikeaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.