Liigat

Video: Oliko tämä vaparin paikka? Kyseenalainen tilanne johti Erän ratkaisumaaliin Tampereella

22.12.
2015
10 Kommenttia
2
Liigat
Tommi Aro pelasi mainion pelin Kooveeta vastaan. Kuva: Topi Naskali.

Tommi Aro pelasi mainion pelin Kooveeta vastaan. Kuva: Topi Naskali.

Tampereen Spiral-hallilla kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa isäntänä toiminut Koovee ja vieraaksi saapunut Tapanilan Erä. Erä vei jatkoajalle venyneen mittelön nimiinsä lukemin 7-6.

Koovee otti hallinnan pelin alussa ja johti avauserän jälkeen 3-1. Toisessa erässä tamperelaiset vain lisäsivät johtoaan ja 40 minuutin pelin jälkeen taululla olivat 5-2 -lukemat kotijoukkueen hyväksi. Kolmannessa erässä Erä kuitenkin kiri tasoihin ja kun jatkoaikaa oli pelattu puolitoista minuuttia, ratkaisi Tommi Aro pelin Erän hyväksi.

Ratkaisumaalia edeltäneessä tilanteessa Aro näyttää maalikoosteen perusteella nostavan Koovee-pelaajan mailaa, ennen kuin levittää pallon laitaan Lauri Kapaselle, jolta saa syötön takatolpalle ja puttaa pallon tyhjään rysään.

Aro oli myös ottelun paras pistemies tehoin 2+1. Myös Kapanen iski kaksi maalia. Mikko Jolma teki tehot 1+1 ja Tommi Rosendahl syötti kaksi osumaa. Kooveen paras pistenikkari oli maalin ja syötön saalistanut Mikko Immonen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
jupi
22/12/2015
Peli on tällästa, joku tuomari olis varmaan viheltäny maikan noston mutta aika vaikee livenä tosta hässäkästä nähdä. Ihan sama kuin erä oilers jatkoajalla olis joku voinu viheltää kaartiselle jäähyvän estämisestä sen verran roikku kapasessa.
JZ
22/12/2015
No kyllähän toi aika selkeeltä näyttää. Tosin pallossahan ei ole kukaan, näkeekö tuomari sitten omasta vinkkelistään että Lehtinen olis painanu Aron mailaa? Jäähy näyttäis kuitenkin olevan tulossa Kooveelle.

Ekana tuli kyllä mieleen videosta, että Lehtinen olis kyllä helposti kerennyt puolustamaan Aroa vielä, jos vaan ei olis jäänyt kävelemään keskialueelle ja lopettanut pelaamista.
Jussi Koivunen
22/12/2015
Ennen kuin kukaan ehtii puuttumaan asiaan, niin kyllä. Koosteessa on jatkoaikamaalin kohdalla tekijä ja syöttäjä väärinpäin. 6-7 maalin teki siis Aro ja Kapanen syötti. Noita tietoja kun koostetta tehdessään Floorball-sivustolta kirjoittaa, niin ei välttämättä ajattele, että ne on siellä väärin. Sittemmin tuo on sivustolle kyllä korjattu. Pahoittelut kuitenkin tuosta virheestä. Huomasin liian myöhään, että korjaaminen olisi enää ollut järkevää, koska olisi vaatinut videon uudelleenlataamisen jne.

T: Jussi/Kooveen kuvaaja & koostaja
Jussi Koivunen
22/12/2015
Kannattaa myös tsekata tilanne alkaen ajasta 5:05. Kakkosen arvoinen vai kentis enemmän?
ihmettelijä
22/12/2015
Miksi Rosendahl ei saanut punaista korttia? Näyttää osuvan suoraan päähän?
Ihmettelijälle
22/12/2015
Katoppa uudelleen osuuko päähän edes osuttuaan Repoa selkään..?

Ihan näin Kooveen kannattajana toivon myöskin että tuo Repo vetää kontaktin jälkeen aidon suojautumisrefleksin, kun hiukan tulee tuosta liikaa serie A mieleen.

Pääasia kuitenkin ettei kukaan loukkaantunut (tietääkseni) tilanteessa.
Puusilmä
22/12/2015
Tietty jos toinen nostaa mailaa niin puusilmä voi kyllä katsoa että vastapuoli painaa mailaa:) oikein alakantti vihelletty tuo tilanne. Ehdotan tuomariparille loppukautta divarissa
FBI
23/12/2015
Kyllä punaisen voisi antaa yrityksestäkin, kyynerpäällä päähän, vaikka olikin ilman osumaa. No tuohon on pitkä matka ellei jopa mahdoton...
jep jep
23/12/2015
KVeeltä hyvää tekemistä pari erää,viellä kun jaksetaan vika erä painaa samalla temmolla niin ei tartte jatkoeriä pelata se nimittäin ei ole omissa käsissä!!!!
tuomari itsekkin
01/01/2016
Mun mielestä maali ois pitäny hylätä, koska toi oli ihan selvä mailan nosto, mutta kuten kaikki tietää, että ei tuomari voi nähdä kaikkea niin ei sille silloin voimitään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.