Ulkomaat

Video: Rajun näköinen tilanne – kyynärpäätaklaus pysäytti etenemisen keskialueella

09.12.
2015
6 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Salems IF ja Täby FC kohtasivat viime lauantaina salibandyn merkeissä Ruotsin Allsvenskanissa. Salems IF:n 6-4-kotivoittoon päättyneessä ottelussa nähtiin yksi tunteita kuohuttanut tilanne.

Videolla nähdään kuinka Salemsin Tobias Lindström kuljettaa palloa keskialueella ja saa vastaansa Oscar Kandellin kyynärpään. Tilanteesta tuomittiin Kandellille viiden minuutin jäähy.

– Olen ihmeissäni, jos hän ei saa useamman ottelun pelikieltoa tuon tilanteen jälkeen. Tämä ei ollut ensimmäinen epäselvä tilanne, jossa hän oli osallisena eilisen ottelussa, kertoi Lindström Innebandymagazinetille sunnuntaina.

Innebandymagazinetin artikkeli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
09/12/2015
"Kyynerpäätaklaus" nojoo, vatsaansa tuo näyttää pitelevän eli lonkka lienee se mikä pahasti osui.
Videotuomari
09/12/2015
Osui se kyynärpää sitten vähän tai paljon, niin teko on se mistä pitää rankaista. Ei voi mennä noin kyynärpää korkealla ottamaan kontaktia. Muutama sentti sivummalle, niin kyynärpää olisi ollut keskellä naamaa, nyt taidettiin onnella kuitenkin välttää täystyrmäys.
Timppa
09/12/2015
Kandell pyysi anteeksi eikä näyttänyt vihaiselta. Siksi ei suurempaa rangaistusta.
Jep
09/12/2015
Joo selvä kyynärpää taklaus, mutta vois vähän pallollinenki pelaaja katsoo mihkä miinaan on ajamassa. Olisi pitänyt kyynärpään alhaalla niin olis komiasti saanut torpattua kaverin kun lopetti vastaliikkeenki sopivasti. Ei näissä tilanteissa voi ikinä harrastaa mitään kontaktia jos painetaan ilman mitään järkee kauheella vauhdilla pää pers2ee näkemättä mitään. Silti rangaistava teko ikävä kyllä...
Ihme...
09/12/2015
...jeesustelijoita täälläkin, vai pitäis katsoa mihin miinaan ajaa. Päivän selvä PR3 ja muutama matsi siihen kaupan päälle. Aivan tarkoituksellinen vahingoittamisyritys, käsi korkealla ja tekee taklausliikkeen kasvaen samalla isommaksi, kohteena palloton pelaaja, eikä yritystäkään palloon
#Posinkautta :)
09/12/2015
Täysin samaa mieltä "Ihme" kanssa. En tiedä kuinka päin tuota pitäisi katsoa että tahallisuus ja vahingoittamis yritys ei paistaisi läpi. Ihme ettei kaverit käyneet saman tien kostamaan

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.