Liigat

Video: Rankkarimaestrot onnistuivat kuumaverisessä kamppailussa

14.12.
2015
5 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja Oilers kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa MM-kisatauon jälkeen. Kotijoukkue SPV katkaisi Oilersin kymmenen ottelun voittoputken ja kaatoi espoolaiset loppuluvuin 7-3.

SPV:n pistenikkari oli 2+1 tehtaillut Erik Härkönen. Jari Hankkio osui kahdesti. Mika Kohonen ja Tuukka Kiviranta nakuttivat pisteet 1+1 mieheen.

SPV on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä. Oilers on sen sijaan kolmantena.

Ottelutilastot

Koosteella nähdään myös ottelussa käytettyjä kovempia otteita. Kamppailussa vihellettiin kaksi rankkaria. Mika Kohonen ja Oscar Hänninen onnistuivat molemmat yrityksissään. Kohosen rankkari nähtävillä videolla kohdasta 7.15 eteenpäin ja Hännisen suorituksen näkee ajassa 11.58.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kommentoija
14/12/2015
Pakko arvostaa selostajakaksikkoa, asiallisia ja asiantuntevia kommentteja, eivätkä selosta värilasien läpi kuten monet muut paikallisselostajat.
heh
14/12/2015
Kommentoijalta hyvä vitsi/sarkasmia :)) Helanen tosin yleensä melko miellyttävää kuunneltavaa, toisin kun tämä Yli-Kortesniemi (?).
HEH HEH
14/12/2015
Keskisuomalainen salibandykannattaja voisi kommentoida pelistä sen, että se oli heikkotasoista pelillisesti, eikä oikein jaksanut sytyttää. Selostajat miellyttävää kuunneltavaa ja asiantuntemus erinomaista...no ok, jotain pelaajien taustoja arvuuttelivat, mutta mitä siitä. Helasta olen aina arvostanut kommentoijan hommissa (ja pelimiehenä aikanaan) erittäin korkealle. Niin sanotusti täysin tolkun mies, joka osaa antaa arvoa ja huomiota vastustajalle, vaikka vahvat suhteet SPV:hen.
Peukku
14/12/2015
Isoa peukkua selostuskaksikolle, sama meno on jatkunut vuodesta toiseen ja pelintasosta mitään puhumatta voisin kuunnella näitä herroja maalikoosteissa vaikka tunnin. Ilo kun spekulointi on noinkin puolueetonta. Jatkakaa samaan malliin!!
S7
15/12/2015
Hähää, tossa toisessa ketjussa espoolaiset haukkuivat selostajat:-D. No mutta ei tosta kannata välittää, me(viikkarit) tiputetaan ne jälleen keväällä tosi peleistä;-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.