Video: Rankkarimaestrot onnistuivat kuumaverisessä kamppailussa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja Oilers kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa MM-kisatauon jälkeen. Kotijoukkue SPV katkaisi Oilersin kymmenen ottelun voittoputken ja kaatoi espoolaiset loppuluvuin 7-3.

SPV:n pistenikkari oli 2+1 tehtaillut Erik Härkönen. Jari Hankkio osui kahdesti. Mika Kohonen ja Tuukka Kiviranta nakuttivat pisteet 1+1 mieheen.

SPV on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä. Oilers on sen sijaan kolmantena.

Ottelutilastot

Koosteella nähdään myös ottelussa käytettyjä kovempia otteita. Kamppailussa vihellettiin kaksi rankkaria. Mika Kohonen ja Oscar Hänninen onnistuivat molemmat yrityksissään. Kohosen rankkari nähtävillä videolla kohdasta 7.15 eteenpäin ja Hännisen suorituksen näkee ajassa 11.58.

5 comments

  1. Pakko arvostaa selostajakaksikkoa, asiallisia ja asiantuntevia kommentteja, eivätkä selosta värilasien läpi kuten monet muut paikallisselostajat.

  2. Kommentoijalta hyvä vitsi/sarkasmia :)) Helanen tosin yleensä melko miellyttävää kuunneltavaa, toisin kun tämä Yli-Kortesniemi (?).

  3. Keskisuomalainen salibandykannattaja voisi kommentoida pelistä sen, että se oli heikkotasoista pelillisesti, eikä oikein jaksanut sytyttää. Selostajat miellyttävää kuunneltavaa ja asiantuntemus erinomaista…no ok, jotain pelaajien taustoja arvuuttelivat, mutta mitä siitä. Helasta olen aina arvostanut kommentoijan hommissa (ja pelimiehenä aikanaan) erittäin korkealle. Niin sanotusti täysin tolkun mies, joka osaa antaa arvoa ja huomiota vastustajalle, vaikka vahvat suhteet SPV:hen.

  4. Isoa peukkua selostuskaksikolle, sama meno on jatkunut vuodesta toiseen ja pelintasosta mitään puhumatta voisin kuunnella näitä herroja maalikoosteissa vaikka tunnin. Ilo kun spekulointi on noinkin puolueetonta. Jatkakaa samaan malliin!!

  5. Hähää, tossa toisessa ketjussa espoolaiset haukkuivat selostajat:-D. No mutta ei tosta kannata välittää, me(viikkarit) tiputetaan ne jälleen keväällä tosi peleistä;-)