Divarit

Video: Sarjajumbo piinasi kärkeä jatkoajalle saakka – LaSB-nuorukaiselta taidokas rankkari

21.12.
2015
1 Kommentti
1
Divarit
Justus Kainulaisella on varsin samettiset kädet. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Justus Kainulaisella on varsin samettiset kädet. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Lauantaina nähtiin mielenkiintoinen kamppailu miesten Divarissa, kun sarjakärki LaSB kohtasi taulukon hännillä majailleen Pirkkalan Pirkat. Ottelu oli todella tasainen ja LaSB onnistui voittamaan sen vasta jatkoajalla lukemin 8-7.

LaSB oli pinteessä ottelun alussa, kun viiden minuutin pelin jälkeen Pirkat johti jo kahdella maalilla. Peli kuitenkin tasoittui ja kolmannen erän alussa Matti Korhonen vei LaSBin jo 6-5 -johtoon ylivoimalla. Jere Rantasen ja Sami Vatasen osumat toivat Pirkat rinnalle ja ohi, mutta Roope Kainulainen tasoitti reippaat kuusi minuuttia ennen päätössummeria.

Jatkoajalla pallon lykkäsi rysään maalin edestä kukapa muukaan kuin kokenut kettu, Heikki Hätönen. Maali oli ylivoimamaali, jota edelsi Risto-Matti Lummikon viiden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta.

LaSBin tehokkaimmat olivat 1+3 -pisteet nakutellut Hätönen ja hattutempun latonut Tino Nivala. Kahdesti osunut LaSBin nuori lupaus, Justus Kainulainen, neppasi taidokkaan rankkarin ohi Aki Hännisen. Pirkkalalaisten parhaat pistemiehet olivat Jere Rantanen tehoin 2+1 ja Janne Nousiainen lukemin 1+2.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pedro
22/12/2015
Takatukkamies arvostaa "Vatanen goes between-the-legs with a backhand slammer!"

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.