Divarit

Video: SB Vaasa leikitellen derbyvoittoon

01.12.
2015
0 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasan peli on palannut viime aikoina raiteilleen. Sunnuntaina joukkue kaatoi Blue Foxin kauden toisessa Pohjanmaan derbyssä lukemin 2-7.

Vieraiden tehomaakareita olivat kahden pisteen miehet Rasmus Nyström (2+0), Eetu Sariola (1+1), Kevin Nylund (1+1), Arttu Kukko (1+1), Joona Kukko (0+2) ja Sami Kujala (0+2). Blue Foxin Anton Kallvik viimeisteli kotijoukkueen molemmat maalit.

Molemmilla ryhmillä on nyt hihassaan yksi derbyvoitto, sillä Blue Fox voitti kauden avausottelun lukemin 2-8. SB Vaasa on voittanut viimeisestä kuudesta ottelusta viisi ja on noussut sarjan sijalle 11. Blue Foxin kausi on ollut huomattavasti tasaisempi ja joukkue löytyykin sarjataulukon toiselta sijalta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.