Liigat

Video: SPV-puolustaja niputti koko Happee-viisikon upealla soololla

21.12.
2015
4 Kommenttia
0
Liigat
Petri Hakosen upea esityö Mikko Kohosen maaliin oli SPV-Happee -huippuottelun helmi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Petri Hakosen upea esityö Mikko Kohosen maaliin oli SPV-Happee -huippuottelun helmi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SPV ja Happee löivät yhteen Seinäjoen Urheilutalolla miesten Salibandyliigan ottelussa lauantaina. Vierailija Happee oli parempi jatkoajan jälkeen lukemin 6-5.

Ottelu oli tasainen läpi ottelun, joskin Happee oli pallossa huomattavan paljon isäntiä enemmän. SPV keskittyi siihen, minkä parhaiten taitaa, tiiviiseen puolustamiseen ja teräviin vastaiskuihin. Jarno Ihme SPV-maalilla ei ollut parhaassa terässä.

Tehopisteet jakautuivat tasaisesti puolin jos toisin, sillä SPV:n parhaat pistemiehet olivat kaksi maalia mieheen syöttäneet Tuukka Kiviranta ja Mika Kohonen ja Happeelta kahden pisteen iltaa viettivät Jonne Junkkarinen, Petri Kauko ja Johannes Jokinen – kaikki tehoin 1+1. Happeen voittomaalin ampui tarkasti etuyläkulmaan Janne Hoikkanen.

Ottelun ehdoton helmi oli Petri Hakosen upea esityö Mikko Kohosen tekemään SPV:n 5-4 -johtomaaliin. Puolustaja niputti koko Happeen viisikon ja tuikkasi vielä pallon Kohoselle, joka siirsi sen tyhjään rysään. Soolo näkyy videolla noin ajassa 9.10.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tieto
21/12/2015
Mutta muuten oli hiljaista. Kyseinen hyvä peluri olisi vielä parempi, kun ymmärtäisi riiston jälkeen antaa ensimmäisen syötön helposti ja nopeasti. Nopean pelaajan dilemma. Ei näe.
Sami
22/12/2015
Niin, vaikea pakin on loistaa hyökkäyspäässä, jos ko. kentän hyökkäyskalusto vaeltelee varjojen mailla. Käytännössä SPV vei pelin jatkoajalle, vaikka 1. kenttä ei saanut mitään aikaiseksi. 2. ja 3. kenttä pystyi olemaan aktiivisia ja paikoin vaarallaisia, mutta en ymmärrä mitä on tapahtunut akselilla Koski & Kohonen. Kaukana omasta tasostaan. Sen lisäksi vanhempi Kohonen ei ole päässyt vielä kunnolla pelille.

Jos nuo kolme herraa löytävät peli-ilon jostain, niin sitten tästä tulee vielä kausi.
Kohosen fani
22/12/2015
Isoveli olisi parasta säästää erikoistilanteisiin. Ykköskenttä pelaa muuten neljällä.
Ei Muuten
22/12/2015
Kohos Mika pelannut ykköskentässä kyseisessä ottelussa :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.