Video: Suomalaispelaaja iski maalin erän viimeisellä sekunnilla – Ruotsin maajoukkuetähti kiehahti

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

AIK ja Granlo kohtasivat viime sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Kotijoukkue AIK vei ottelusta jatkoaikavoiton lukemin 7-6 ja.

AIK:n sankari oli kahdesti osunut Rickie Hyvärinen. Hyvärinen laukoi kotijoukkueen 5-4-johtoon toisen erän viimeisellä sekunnilla ja viimeisteli ratkaisevan jatkoaikaosuman.

Granlon kapteeni ja ruotsalaistähti Johan Samuelsson ei ollut järin tyytyväinen Hyvärisen toisen erän lopussa syntyneeseen osumaan ja antoi aiheesta kovasanaista palautetta.

– Peruskoululainen osaa laskea, että siinä meni kaksi sekuntia. Kellotaulussa oli jäljellä enää yksi sekunti. Kun huomioi kulmavaparin, siitä seuranneen laukauksen ja sen jälkeisin reboundin, niin kuka tahansa tajuaa, että se ottaa ainakin kaksi sekuntia aikaa! Tämä on todella häpeällistä ja jäätävää, tylytti Samuelsson SSL Playn erätaukohaastattelussa.

Valitettavasti summerin soiminen ei kuulu videolla kuultavan teknon läpi, mutta pelikellossa on sekunti peliaikaa, kun AIK antaa kulmavaparinsa. Tilanne on nähtävillä maalikoosteelta kohdasta 2.13 eteenpäin.

Suosittelemme maalikoostetta kokonaisuudessaan. Muun muassa Samuelssonin suoritteet olivat varsin näyttäviä.

Linkit:
IBM:Samuelsson rasar: ”Helt bedrövligt”

6 comments

  1. Erän päättää summeri, ei pelikellon tuleminen aikaan 20.00. Tämän sanoo sääntökirjakin. Kelloissahan on eroa, esim. jossain kellossa menee hyvinkin 1-2 sekuntia siitä kun 20.00 tulee, että summeri pärähtää.
    Tähän kun lisätään äänen viipyminen matkalla ja normaali reaktioaika, niin ei pitäisi hirveästi purnata.

  2. Pääkallolle 2 peukkua. Kellonajasta jolloin tilanne näkyy ja toinen siitä että suositeltiin videon katsomista kokonaan.

    Hienoja maaleja ja jotkut näkee vaivaa että saahaan katella videokoosteita. Ei nekään sormia napsauttamalla synny.

  3. Hyvältä näyttää Ruotsin Superliigan pelit parketillakin. Poikkeuslupako?

  4. Tosiaan mukavaa että Rickie on taas vireessä. Kantaisiko vielä kisoihin? Saahan sitä toivoa.

  5. Ruotsissahan painellaan ihan sujuvasti parketilla, ja hyvin näyttää toimivan!