Maajoukkueet

Video: Suomen ykkösvitja yllätti vastustajan yksinkertaisella vaparikuviolla

05.12.
2015
4 Kommenttia
7
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suomi ja Norja kohtasivat naisten MM-kisoissa perjantai-iltana. Suomi ei jättänyt vastustajalle mahdollisuuksia ja vei voiton lukemin 14-1.

Neljän pisteen naisia oli kaikkiaan kolme. Nina Rantala nakutti 2+2, Ella Alanko taiteili 1+3 ja Karoliina Kujala tarjoili neljä maalisyöttöä. Elina Kujala tehtaili pisteet 1+2. Alisa Pöllänen onnistui pelaamiensa kahden erän aikana osumaan kahdesti ja syöttämään yhden osuman.

MM-debytantit Veera Kauppi, My Kippilä, Silja Eskelinen ja Laura Hietamäki pääsivät heti maalien makuun. Hietamäki onnistui kahdesti, vaikka pelasi vain viimeisen erän. Kaikkiaan 13 Suomen pelaajaa sai pistemerkinnän ottelussa.

Ottelutilastot

Suomen ykkösketju yllätti norjalaiset yksinkertaisella vapaalyöntikuviolla kolmannessa erässä. Kuvio on nähtävissä videolta kohdasta 5.35 eteenpäin.

Suomi pelaa alkusarjan toisen ottelunsa lauantaina. Suomi-Sveitsi käynnistyy klo 17 ja YLE TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
huhu
05/12/2015
Olipahan hienoja maaleja ja melkosta ylivoimaa. Kuitenkin aina yhtä typerän näköstä kun koko jengin pakko rynnätä kentälle maalin jälkeen, paljon tyylikkäämpää kun viisikko juhlii maalia kentällä ja sen jälkeen lätkäläpyt muun jengin kanssa. Onneksi miesten liigassa jo suurin osa jengeistä toimii tällee.
samaa mieltä
05/12/2015
Äsh. Olipa kyllä ärsyttävää, kun Suomi tosiaan joka ikisen maalin jälkeen oli kiljumassa yhteen ääneen, kuin jatkoaikavoiton jälkeen konsanaan. Ymmärrän jotenkin, että Norja juhlii jos se osuu Suomea vastaan, mutta vähän naurettavalta tuntuu, että Suomen täytyy vielä jonkun 1-12 laapaisunkin jälkeen koohottaa kentälle kiljumaan. Melkein pitäisi kieltää pelin viivytyksenä koko lajissa varsinaisen peliajan osalta. Onneksi tosiaan miehissä joukkueet ovat tämän jo taakseen jättäneet, naisissa kehitystä totutusti odotellaan.
Espoo
05/12/2015
Loistavaa naisten energiaa, esimerkillistä myös miehille, maalit on pelin suola ja juuri näin pitää juhlia.
Hyvää duunia myös järjestäjiltä, puitteet kunnossa ja kokonaisuus näyttää todella hienolta myös tv: een kautta katsottuna.
Mika Hilska
05/12/2015
Oli hienoa nähdä joukkueen vilpitöntä iloa onnistumisista pelin alusta loppuun.

Oma yleisvaikutelmani on, että tunnetta ei suomalaisessa palloilussa näe ainakaan liikaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.