Suomi ja Norja kohtasivat naisten MM-kisoissa perjantai-iltana. Suomi ei jättänyt vastustajalle mahdollisuuksia ja vei voiton lukemin 14-1.

Neljän pisteen naisia oli kaikkiaan kolme. Nina Rantala nakutti 2+2, Ella Alanko taiteili 1+3 ja Karoliina Kujala tarjoili neljä maalisyöttöä. Elina Kujala tehtaili pisteet 1+2. Alisa Pöllänen onnistui pelaamiensa kahden erän aikana osumaan kahdesti ja syöttämään yhden osuman.

MM-debytantit Veera Kauppi, My Kippilä, Silja Eskelinen ja Laura Hietamäki pääsivät heti maalien makuun. Hietamäki onnistui kahdesti, vaikka pelasi vain viimeisen erän. Kaikkiaan 13 Suomen pelaajaa sai pistemerkinnän ottelussa.

Suomen ykkösketju yllätti norjalaiset yksinkertaisella vapaalyöntikuviolla kolmannessa erässä. Kuvio on nähtävissä videolta kohdasta 5.35 eteenpäin.

Suomi pelaa alkusarjan toisen ottelunsa lauantaina. Suomi-Sveitsi käynnistyy klo 17 ja YLE TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.