Maajoukkueet

Video: Tätä maalia on hehkutettu – iskikö australialaispelaaja MM-kisojen hienoimman osuman?

11.12.
2015
16 Kommenttia
10
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Australia ja Norja kohtasivat keskiviikkona naisten salibandyn MM-kisoissa sijoitusottelun merkeissä. Norja oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 11-1.

Ottelun avausmaalin iski kuitenkin Australia ja maali oli yksi kisojen komeimmista, ellei kaikkien komein. Videolla nähdään kuinka Tapanilan Erä III:sta edustava Jessica Laidler iski pallon voimakkaalla rystylyönnillä aivan Norjan maalin takakulmaan. Maalia on hehkutettu eritoten Ruotsissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jaska
11/12/2015
On muuten helvetin hieno maali
hege
11/12/2015
Näyttävä on joo, mutta ite en kyllä arvostaisi rysty swingiä hienoimmaksi maaliksi, kun väitän että kyseesä on vaan ihan älytön säkä.
ET soittaa kotiin
11/12/2015
Taitaa maahockeyssa olla aika tavallinen löyntitekniikka. Jos toi on tuuria, niin varmaan myös se, että 20 pelaajasta 18 pelaa rightin mailalla...
JZ
11/12/2015
Joo, taitaa olla valtaosalla ausseista maahockeyta kanssa pelattuna? Aikalailla samannäkönen lyöntihän tossa lävähti.
turkulainen
11/12/2015
Hieno on, mutta kyllä on korkea takaheilahdus mailalla. Pahimillaan olisi voinut osua päähän.
Säbäniilo
11/12/2015
Maahockeyn swingi ei ole ehkä ihan noin iso, pikemminkin lyöntitekniikkaa voisi verrata jääpalloon. Sitäpaitsi hockeyssä ei palloa saa pelata rystyltä. Ja turkulaiselle tiedoksi että kyllä, noihin voi vaikka kuolla
beast
11/12/2015
Maalivahti avaa aivan liikaa takakulmaa auki vielä juuri ennen laukausta. Laukaus on toki tarkka ja kova, mutta kyllä tossa veskarikin tekee maalinteon helpoksi.
R-Marked
11/12/2015
Ei taidolla, ei tiedolla, vaan TUURILLA!
Boris
11/12/2015
Alkaispa jo liiga ja divari pyörimään taas...
Konijänka
11/12/2015
On huikea tempo matsissa!
Ihmettelijä
11/12/2015
Taas itketään joka asiasta. Eikös maali ole maali kun tuomari sen hyväksyy? Minusta tämä oli näiden kisojen hienoin maali, kuten otsikossakin kysytään. Kaikki maalit lasketaan, oli se sitten takakulma, jalkojen välistä, ilmaveivi tai muu vastaava - maali on maali, oli se helppo tai ei.
Pelaaja
12/12/2015
Eihän tällä naisten sähläyksellä ole urheilun kanssa mitään tekemistä. Hävettää noitten puolesta että ovat mukana MM kisoissa. F junioritkin pelaa paremmin kuin nuo.
Veskari
12/12/2015
Pelaajaakin kiinnostaa naisten säbä kumminkin niin paljon että piti tulla oikein erikseen kertomaan miten huonoa se on? Käytäpä tuokin energia vaikka niiden f-junnujen opastamiseen, saat sinäkin edes jotain hyvää aikaan elämässäsi.
Ihmettelijälle
12/12/2015
Itse arvostan enemmän hienoa, saumatonta yhteispeliä jonka seurauksena syntyy maali. Esim Nina Rantalan maali, jossa koko viisikko pelasi yhden kosketuksen syötöillä oli tällainen. Itse viimeistely ei ollut samanlainen huikea yksilösuoritus kuin tässä maalissa, mutta kokonaisuus oli kohdallaan.

Yhtä lailla tietysti eilinen ratkaisumaali oli varmasti koko kisojen kannalta Suomen hienoin, mutta sekin perustui lähinnä yksilön epäonnistumiseen. Epäonnistuneena ratkaisuna voidaan toki myös pitää tsekkipakin heittoa Suomen päätyyn aloituksen jälkeen, sillä tämä mahdollisti Suomelle sen viimeisen hyökkäyksen, josta maali sitten syntyi.
jorma
18/12/2015
Ihme kun ei lyönyt itseään ja jäänyt maahan makaamaan.
Kekki
31/12/2015
JORMA... Mahti kommentti.
Ei lisättävää, tiivistää komiikan sävyttämänä maalin "hienouden"..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.