Liigat

Video: TPS-taiturin rankkarit täysin omaa luokkaansa – jo neljäs maalivahti joutui nöyrtymään

01.12.
2015
4 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja NST kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. NST katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa kotijoukkueen kustannuksella loppulukemin 4-9.

Vieraiden Arto Vainikainen tehtaili ottelussa pisteet 2+1 ja rikkoi samalla 300 runkosarjapisteen rajan. Joona Rantala osui kahdesti. Jarkko Nurmela, Otto Valavuo, Petteri Puustinen ja Anssi Tikkanen nakuttivat pisteet 1+1. TPS:n Jaakko Hautamäki naulasi hattutempun. Sentteri taiteili jälleen upean rankkariosuman ja se oli miehelle jo kauden neljäs maali rangaistuslaukauksista.

NST jatkaa voitosta huolimatta toiseksi viimeisenä. TPS on sarjataulukon kuudentena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
katsomo
01/12/2015
Ihan huikee rankkarispesialisti! Kolme maalia. Muuten hänen peli oli kyl huono. Tepsillä asenne ongelma. Ylivoimapeli huonoa! Kauden Yv maalit tullut tuurilla. Ei harjoittelun tuloksena. Viime kaudella se oli parempaa. Koskinen-Sami-Hauttis. Hirvi pois ja Läntinen. Taatusti tulee maaleja!
Konijänka
01/12/2015
Onko Kettuselta Hautamäen numero hukassa? Ainoa selitys miksi mies ei ole maajoukkueessa käynyt kokeilemassa.
Tursu
01/12/2015
Tepsin puolustus on vuotanut viimeisissä otteluissa kuin seula. Ottelut liigan tällä hetkellä heikoimpaan kastiin kuuluvia joukkueita vastaan ovat olleet lähes katastrofaalisia puolustuspelaamisen osalta. M-Team takoi Tepsin verkkoon 8 maalia ja NST 9 maalia. Joukkueen puolustuspeli on sekaisin ja yksittäisten pelaajien otteissa pelikentällä on valtava tasonnoston tarve, joka koskee myös joukkueen kapteenia.

Jake on ollut joukkueen harvoja onnistujia osoittaen kuuluvansa liigatasolle.

Tepsin viimeaikaisten peliesitysten perusteella seuraavassa ottelussa Erä tulee isännän ottein tanssittamaan Tepsiä kaksinumeroisille lukemille.
tietäjä
01/12/2015
Mv luukkonen =avoimien ovien päivät 24/7 onhan tepsillä toinenkin mv Santtu. Miksi ei anneta hänen torjua kun kerta toinen kassari ei saa mitään kiinni. No jos tps haluaa hävitä niin ei sitten vaihdeta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.