Divarit

Video: Vepsäläisen tarkka ylänurkkakuti toi Welhoille voiton

22.12.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Eero Vepsäläinen johtaa Welhojen sisäistä pistepörssiä tehoin 20+4. Kuva: Jari Turunen.

Eero Vepsäläinen johtaa Welhojen sisäistä pistepörssiä tehoin 20+4. Kuva: Jari Turunen.

SB Welhot kohtasi kotonaan Kuopio-hallissa miesten Divarin kamppailussa Loviisan Torin. Tasainen ottelu päättyi lopulta Welhojen 5-4 -voittoon.

Tulostaululla Welhot oli vahvempi periaatteessa koko ottelun, sillä Loviisa ei johtanut kertaakaan. Welhojen hahmo oli kahdesti maalinteossa onnistunut Eero Vepsäläinen, jonka voittomaaliksi jäänyt laukaus oli millintarkka kuti yläkulmaan. Mikko Niiva ja Juha Rautiainen jakelivat kumpikin kaksi maalisyöttöä. Loviisan maaleista kaksi teki Jesse Tolvanen. Sami Aalto syötti kolme osumaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Naama
22/12/2015
Kotijoukkueelle pisteet kotiin päätykamerasta. Aivan jäätävän hyvä tapa nähdä maalit uudestaan. Olisi huikeata jos kaikissa isoissa halleissa saataisiin nuo molempiin päätyihin. Tuollaisesta kuvakulmasta olisi myös tosi makeeta katsoa ylivoimat suorissa lähetyksissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.