Ulkomaat

Video: Nerokas tarjoilu – puolustus ja maalivahti menivät täysin vipuun

01.12.
2015
8 Kommenttia
5
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Växjö ja Dalen kamppailivat kolmesta sarjapisteestä sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Kotijoukkue Växjö ei jättänyt uumajalaisjoukkueelle mahdollisuuksia ja vei voiton lukemin 12-4.

Ottelun komeimmasta suorituksesta vastasi Växjön Filip Kjellsson, jonka nerokas syöttö löysi Markus Jonssonin maalin edestä. Kapteeni-Kjellson oli muutenkin vahvassa vireessä ja nakutti ottelun kovimmat tehopisteet 1+4.

Eero Kososen edustama Växjö on Superliigan viidentenä. Dalen on samoissa pisteissä kuudentena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Moro
01/12/2015
Tulevaisuudessa juttuun voisi lisätä että mistä maalista on kyse (1-3 kavennus tms.) tai lisätä miltä kohdalta se löytyy videolta? Koko maalikoostetta ei aina jaksaisi lähteä katsomaan läpi.
Pääkallo.fi
01/12/2015
Moro Morolle. Kannattaisi myös katsoa videot ennen kommentointia. Tällä videolla ei nimittäin muita tapahtumia ole kuin tuo ko. maali. Monissa videoissa (ei ihan kaikissa) on myös lisätty kohta mistä suorituksen näkee.
Timos
01/12/2015
Niin jos kattoo videon niin huomaa miksi kommenttisi on aika hauska..
Petteri
01/12/2015
Tirsk. Hyvä keskustelu. Nämä ruottalaiset videot on monet jo valmiiksi leikattuja. Ja maalikoosteista on ainakin joissain kerrottu että missä kyseinen tilanne sattuu.
Kallis aika
01/12/2015
Kelaa video 9 sekunnin kohdalle niin ei tarvitse tuhlata aikaa maalin etsimiseen. Tyylikäs passi kyllä ja kiitos pääkallolle tämän(kin) pätkän esiintuomisesta.
kuoma
02/12/2015
MORO anto kyl vuosisadan lukijapalautteen. xD
nii
02/12/2015
Vaikka olisko se koko kooste joka kestää sen 2-4 minuuttia niin enemmän menee aikaa tuohon viestin kirjoitukseen. Täällä kyllä rutistaan aivan kaikesta:) Olen kyllä tyytyväinen pääkallon tarjontaan täysin.
S7
02/12/2015
Samaa mieltä ylläolevan kommentin kanssa. Oon vielä itselleni antanut ymmärtää, että aika pitkälti vielä talkoohengessä tehään hommia? Todella hyvää duunia, välittämättä marisijoiden jorinoista... niinku aina helpompi huudella puskista ja osoitella, kuin ite tehä mitään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.