Miehet

Viikingit huristeli sarjajumbon ohi viimeisessä erässä – konkarit palasivat liigakaukaloihin

17.12.
2015
1 Kommentti
1
Miehet
Tero Tiitu oli vahvassa vireessä Nokian KrP:ta vastaan ja syötti kolme osumaa. Kuva: Salibandyliiga

Tero Tiitu oli vahvassa vireessä Nokian KrP:ta vastaan ja syötti kolme osumaa. Kuva: Salibandyliiga

Viikingit ja Nokian Krp mittelivät sarjapisteistä miesten Salibandyliigan torstai-illan ainoassa ottelussa. Vierasjoukkue Viikingit nappasi lopulta selkeän 2-9-vierasvoiton.

Ottelu pysyi kohtalaisen tiukkana kaksi erää ja kolmanteen erään lähdettiin Viikinkien 2-4-johdosta. Viimeinen erä meni Viikinkien nimiin lukemin 0-5.

Vieraiden pistelinko oli kolme maalia syöttänyt Tero Tiitu. Niclas Meyer ja Roni Laasonen osuivat kahdesti. Kimmo Kinnunen syötti kaksi osumaa. KrP:n Santtu Pohjonen torjui kaikkiaan 22 laukausta maalillaan.

Mielenkiintoisen lisämausteen otteluun toi kahden kokeneen pelaajan paluut liigakentille. Timo Toivonen palasi sairastuvalta Viikinkien kokoonpanoon ja Niko Nordlund nähtiin näätäpaidassa ensimmäisen kerran sitten kauden 2010-2011.

Viikingit otti kolmannen perättäisen voittonsa ja jatkaa sarjataulukon neljäntenä. KrP on sarjataulukon viimeisellä sijalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keskusrikos
18/12/2015
Yleisömäärä liioiteltu noin 400 henkilöllä mutta tapansa kullakin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.