Divarit

Viime kevään finalistien kohtaamiset viikonlopun salibandykattauksen helminä

18.12.
2015
0 Kommenttia
2
Divarit
SB-Pro ja Classic taistelevat Suomen Cupin finaalipaikasta sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää

SB-Pro ja Classic taistelevat Suomen Cupin finaalipaikasta sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuleva viikonloppu on salibandyn pääsarjojen viimeinen peliviikonloppu ennen joulutaukoa. Otteluita pelataan kolmen päivän aikana miesten Salibandyliigassa, naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarisssa. Pääsarjojen lisäksi miesten sekä naisten Suomen Cupissa mitellään välieräotteluita.

Indians ja SalBa kohtaavat perjantaina Espoossa miesten Salibandyliigan merkeissä. Kauden ensimmäinen kamppailu oli erittäin tiukka ja Indians vei lopulta jatkoaikavoiton lukemin 5-6 ja. Indians on nyt yhdeksäntenä ja se tarvitsee voittoja noustakseen pudotuspeliviivan yläpuolelle. SalBa on vaellellut viime aikoina varjojen maissa ja ei ole voittanut yhtäkään vastustajaa viimeiseen kuuteen otteluun.

Lauantain ykkösottelu mitellään SPV:n ja Happeen välillä Seinäjoella. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella sekä Suomen Cupissa että Salibandyliigassa, ja Happee on napannut selkeän voiton molemmista otteluista. Happee johtaa tällä hetkellä sarjaa ja SPV on vaikean alkukauden saattelemana vasta seitsemäntenä.

Sunnuntaina nähdään toinen viime kauden finalistien välinen ottelu, kun SB-Pro ja Classic taistelevat finaalipaikasta naisten Suomen Cupin välierissä. Joukkueet kohtasivat viime kaudella myös Suomen Cupin finaalissa ja Classic oli vahvempi molemmissa tapauksissa. Tämän kauden sarjaottelussa SB-Pro oli parempi lukemin 8-6.

Miesten välierissä nähdään myös mielenkiintoinen vääntö, kun Classic ja Happee pelaavat Tampereella finaalipaikasta. Classic kaatoi Happeen muutama viikko sitten dramaattisten vaiheiden jälkeen 9-10 ja. ja se lisää varmasti jännitettä otteluun.

Perjantai 18.12.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Classic-M-Team Tampere Areena 1 ISTV
18:30 Indians-SalBa Otahalli 1
18:30 Erä-Oilers Energia Areena 1 VeikkausTV

Naisten Salibandyliiga
18:30 TPS-Koovee Leaf-Areena 1

Lauantai 19.12.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SPV-Happee Seinäjoen Urheilutalo 1 ISTV
18:00 NST-OLS Lappeenrannan UT 1 Fanseat/Elisa

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-PSS Campo-Sport 4
16:00 O2-Jyväskylä-JoKa Palokan koulukeskus Jyväskylä 1
18:30 Classic-NST Tampere Areena 1

Miesten Divari
15:00 KeLy-Josba Kastelli 1
16:00 SB Vaasa-Karhut Botniahalli Mustasaari 1
17:00 LaSB-PirPi Lammin liikuntakeskus 1
18:00 SB Welhot-Loviisan Tor Kuopiohalli 1
18:00 ÅIF-Steelers Sipoo Areena 1
18:30 Erä Akatemia-Blue Fox Mosahalli 1

Sunnuntai 20.12

Miesten Salibandyliiga
17:00 Oilers-OLS Tapiolan UH 1 ISTV
18:00 Koovee-Erä Spiral-halli 1 Fanseat/Elisa

Miesten Divari
18:00 SB Welhot-LaSB Kuopiohalli 1

Miesten Suomen Cup
18:30 Classic-Happee Tampere Areena 1

Naisten Suomen Cup
14:00 SB-Pro-Classic Campo-Sport 4
17:00 NST-Koovee Lappeenrannan UT 1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.