Liigat

Viron maajoukkuevahti palaa liigajoukkueen veräjänvartijaksi

17.12.
2015
1 Kommentti
1
Liigat
Marek Öige on esiintynyt vuosien saatossa myös Viron maajoukkuevahtina. Kuva: IFF

Marek Öige on esiintynyt vuosien saatossa myös Viron maajoukkuevahtina. Kuva: IFF

Alkukauden II-divisioonaa espoolaisessa SBS Kingsissä pelannut maalivahti Marek Öige, 31, palaa kasvattajaseurastaan Westend Indiansiin. Urallaan Salibandyliigassa myös Loviisan Toria edustanut Öige on edustuskelpoinen jo Indiansin seuraavassa ottelussa perjantaina Rauman SalBaa vastaan.

Vuonna 2013 Öige oli nostamassa Westend Indiansia Salibandyliigaan. Hyvän alkukauden sekä onnistuneiden Viron maajoukkue-edustusten myötä Öige valittiin tuolloin vuoden salibandypelaajaksi Virossa.

– Marek on luotettava maalivahti, joka on jo monta vuotta ollut hyvää liigatasoa, Indians-valmentaja Stefan Korhonen kuvaa Viron maajoukkueessa kolmet MM-kisat läpikäynyttä Öigeä.

– Kenttäpelaajat saavat jatkossa enemmän palautetta niin hyvistä suorituksista kuin huonoistakin. Marekin tunteet näkyvät – eivät välttämättä katsomoon – mutta kentälle ainakin, Korhonen jatkaa.

Westend Indiansin maalissa on tällä kaudella ykköstorjujana toiminut Mikko Kirvesniemi. Olli Rikka on nähty myös luukulla ja A-junioreiden Tuukka Vesa on saanut torjuntavastuuta Suomen Cupin otteluissa.

– Marekin tulon myötä meillä on maalivahtiosastolla laajuutta, jota loukkaantumisetkaan eivät horjuta, Korhonen tiivistää.

Westend Indiansin kausi jatkuu perjantaina 18. joulukuuta. Otahallissa kello 18.30 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi Rauman SalBa.

Teksti: Indiansin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Valge Mersu
17/12/2015
Tervetuloa Marek.
Sua ja tota biisiä on kaivattu :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.