Divarit

Classic voittoon viime kevään finalistien kohtaamisessa – katso perjantain salibandytulokset

15.01.
2016
6 Kommenttia
4
Divarit
Nina Rantala jatkoi vahvoja otteitaan SB-Prota vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää (Suomen Cupin välieräottelusta)

Nina Rantala jatkoi vahvoja otteitaan SB-Prota vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää (Suomen Cupin välieräottelusta)

Tampereen Classic ja SB-Pro mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigan perjantai-illan ainoassa kamppailussa. Classic oli ottelussa parempi lukemin 6-3.

Kotijoukkueen teholinkona toimi jälleen Nina Rantala. Rantala nakutti pisteet 2+2 vieraiden verkkoon. Siru Kekkonen osui kahdesti, ja sekä Ella Alanko että Katriina Saarinen syöttivät kaksi osumaa. Ottelussa oli kaikkiaan 824 katsojaa. Classic jatkaa sarjakärjessä. SB-Pro on tällä hetkellä kolmantena.

Erä kaatoi Indiansin illan toisessa miesten Salibandyliigan kamppailussa. Tiukka ottelu päättyi vieraiden 5-6-voittoon. Erän tehomiehiä olivat 2+1 tehtaillut Lauri Kapanen sekä 1+2 iskenyt Tom Strömsten. Kotijoukkueen tehokkain oli kaksi maalisyöttöä tarjoillut Mikael Sievänen. Erä nappasi kolmannen perättäisen voittonsa ja nousi sarjataulukon viidenneksi. Indians tippui kymmenenneksi, kun Koovee voitti oman ottelunsa.

Miesten Divarin ainoassa ottelussa mässäiltiin maaleilla. Steelers kaatoi Wirmon kotikentällään lukemin 12-6. Markus Sipronen latoi pisteet 3+1. Ville Lastikka ja Jarno Mäkinen taiteilivat sen sijaan 1+3 mieheen. Iiro Nurminen ampui hattutempun ensimmäisen 11 minuutin aikana ja Daniel Megyaszai tehtaili 2+1. Vieraiden Mikael Santanen ja Antti Keskitalo onnistuivat tehojen 1+1 arvoisesti. Steelers on neljän ottelun voittoputkessa ja sarjakakkosena. Wirmo sen sijaan laahustaa sarjan kolmanneksi viimeisenä.

Perjantai-illan kaikkein kovin yllätys nähtiin Tampereella, kun Koovee kaatoi Esport Oilersin lukemin 8-5. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Nico Andersson. Tommi Ahola ja Miro Lehtinen maalasivat kahdesti. Mikko Immonen iski pisteet 1+1. Oilersin pistelinko oli kolmen maalisyötön Matias Kaartinen. Sylvester Raikamo ja Perttu Pajukoski osuivat kahdesti. Casper Pfitzner syötti kaksi maalia. Koovee nousi voitolla sarjan yhdeksännelle sijalle ja neljän pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Tappio oli Oilersille kolmas perättäinen, mutta joukkue jatkaa sarjan kolmannella sijalla.

Miesten Salibandyliiga:
Koovee-Oilers 8-5 Ottelutilastot
Indians-Erä 5-6 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
Classic-SB-Pro 6-3 Ottelutilastot

Miesten Divari
Steelers-SBS Wirmo 12-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
BJBG
15/01/2016
On pakko antaa tunnustusta Sb Prolle! Kaikista menetyksistään huolimatta esittää huikeeta taistelua ja peliä ja on kärkikamppaillussa tiukasti mukana!
mutinaa
15/01/2016
Classic vie runkosarjan. Mutta mestaruus on avoinna koska finaali kerrasta poikki.
Superia
15/01/2016
Ihan uusi tilanne! Kovat panokset ja kenen hermot kestävät! Erinomaisen katsojaystävällinen uudistus tämä superfinaali! Pakko päästä paikalle!
BJBG
15/01/2016
No joo! Veikkauspisteet klassikille? Voi, voi!
Jarski
16/01/2016
Kieltämättä pro on saanut viime vuosina rakentaa joka kesä joukkueensa uudestaan. Kaikista kovimmat ja johtavat pelaajat lähteneet, olisi mielenkiintoista nähdä miten hyvin esim classic pärjäisi jos joukkueesta olisi ensin rantala, sitten alanko ja vaikka pöllänen imuroitu Ruotsiin. Toki Ruotsin sarja on salibandyn NHL jonne vain parhaat pääsevät. Ehkä Prolla ollut kuitenkin laadukkaampia kansainvälisiä pelaajia kuin muilla kun muiden pelaajat eivät kelpaa.
anni
16/01/2016
Kunnioittiko vellun enkelit , nyt vastuttajaa ,kun ei voittanut enempää..Säästikö huhtikuulle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.