Classic voittoon viime kevään finalistien kohtaamisessa – katso perjantain salibandytulokset

Nina Rantala jatkoi vahvoja otteitaan SB-Prota vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää (Suomen Cupin välieräottelusta)

Tampereen Classic ja SB-Pro mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigan perjantai-illan ainoassa kamppailussa. Classic oli ottelussa parempi lukemin 6-3.

Kotijoukkueen teholinkona toimi jälleen Nina Rantala. Rantala nakutti pisteet 2+2 vieraiden verkkoon. Siru Kekkonen osui kahdesti, ja sekä Ella Alanko että Katriina Saarinen syöttivät kaksi osumaa. Ottelussa oli kaikkiaan 824 katsojaa. Classic jatkaa sarjakärjessä. SB-Pro on tällä hetkellä kolmantena.

Erä kaatoi Indiansin illan toisessa miesten Salibandyliigan kamppailussa. Tiukka ottelu päättyi vieraiden 5-6-voittoon. Erän tehomiehiä olivat 2+1 tehtaillut Lauri Kapanen sekä 1+2 iskenyt Tom Strömsten. Kotijoukkueen tehokkain oli kaksi maalisyöttöä tarjoillut Mikael Sievänen. Erä nappasi kolmannen perättäisen voittonsa ja nousi sarjataulukon viidenneksi. Indians tippui kymmenenneksi, kun Koovee voitti oman ottelunsa.

Miesten Divarin ainoassa ottelussa mässäiltiin maaleilla. Steelers kaatoi Wirmon kotikentällään lukemin 12-6. Markus Sipronen latoi pisteet 3+1. Ville Lastikka ja Jarno Mäkinen taiteilivat sen sijaan 1+3 mieheen. Iiro Nurminen ampui hattutempun ensimmäisen 11 minuutin aikana ja Daniel Megyaszai tehtaili 2+1. Vieraiden Mikael Santanen ja Antti Keskitalo onnistuivat tehojen 1+1 arvoisesti. Steelers on neljän ottelun voittoputkessa ja sarjakakkosena. Wirmo sen sijaan laahustaa sarjan kolmanneksi viimeisenä.

Perjantai-illan kaikkein kovin yllätys nähtiin Tampereella, kun Koovee kaatoi Esport Oilersin lukemin 8-5. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Nico Andersson. Tommi Ahola ja Miro Lehtinen maalasivat kahdesti. Mikko Immonen iski pisteet 1+1. Oilersin pistelinko oli kolmen maalisyötön Matias Kaartinen. Sylvester Raikamo ja Perttu Pajukoski osuivat kahdesti. Casper Pfitzner syötti kaksi maalia. Koovee nousi voitolla sarjan yhdeksännelle sijalle ja neljän pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Tappio oli Oilersille kolmas perättäinen, mutta joukkue jatkaa sarjan kolmannella sijalla.