Divarit

Divari-joukkueen pitkäaikainen päävalmentaja lopettaa tähän kauteen

26.01.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Marko Luoma (keskellä) on johtanut vaasalaisen edustussalibandyn orkesteria pian kuusi vuotta. Arkistokuva: Jari Turunen.

Marko Luoma (keskellä) on johtanut vaasalaisen edustussalibandyn orkesteria pian kuusi vuotta. Arkistokuva: Jari Turunen.

SB Vaasa tiedotti toissapäivänä nettisivuillaan, ettei joukkueen päävalmentaja Marko Luoma jatka tehtävässään enää ensi kaudella.

Tämä on neljäs kausi fuusioseura SB Vaasan nimen alla, kun Luoma joukkuetta luotsaa. Sitä ennen hän toimi kaksi kautta Divari-joukkue Woodcuttersin valmentajana, joka siirtyi SB Vaasan nimen alle. Yhteensä hän on siis luotsannut vaasalaista edustussalibandya tämän kauden jälkeen kuusi vuotta yhtäjaksoisesti.

Luoman aikana vaasalaiset ovat ponnistaneet sarjapaikasta taistelevasta joukkueesta Divarin kärkiryhmien joukkoon. Tällä kaudella toki SB Vaasa hävisi kahdeksan ensimmäistä otteluaan, ennenkö käänsi kurssinsa. Tällä hetkellä sarjasijoitus on seitsemäs.

Seuran nettisivuilla on tiedotteen lisäksi pitkä haastattelu, jossa Luoma avaa kuuden vuoden urakkaansa ja työtään seurassa. Edustusjoukkueen valmentamisen lisäksi hän on ollut tärkeässä roolissa muun muassa joukkueen varainkeruussa.

– Illat ovat pitkiä. Työajalla mietitään ja keskitytään työjuttuihin, iltasella sitten treeneihin ja sponsoriasioihin. Ei tuota roolia voi sinänsä kenellekään suositella, mutta se on ollut toisaalta oma päätökseni. Taustoille ei myöskään ole löytynyt riittävää leveyttä. Mutta vaikka arki on välillä raskasta, niin onhan tässä paljon oppinut. Todella antoisaa tämä on parhaimmillaan ja sen takia tätä on näin pitkään tehnytkin, Luoma sanailee SB Vaasan nettisivujen haastattelussa.

SB Vaasan tiedote aiheesta
Marko Luoman haastattelu SB Vaasan nettisivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Vaihtoviikot
28/01/2016
Myös SB Welhoissa päävalmentaja vaihtuu.
http://www.welhot.fi/news.php?id=1597

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.