Divarit

Entinen liigapelaaja latoi kymmenen maalia kakkosdivariottelussa – joukkue tehnyt jo 200 maalia

25.01.
2016
9 Kommenttia
15
Divarit
Ville Räkköläinen takoo maaleja kakkosdivarissa hurjalla tahdilla. Kuva: Iiro Karesniemi

Ville Räkköläinen takoo maaleja kakkosdivarissa hurjalla tahdilla. Kuva: Iiro Karesniemi

Helsingin IFK johtaa Etelä-Suomen toista kakkosdivarilohkoa 14 voiton ja 28 pisteen turvin. Eilen se kaatoi Piratesin lukemin 19-7.

Tulosta voidaan pitää melko kummallisena, mutta se ei ole millään tavalla erikoinen HIFK:lle, sillä joukkue on tehnyt tällä kaudella 16 pelaamassaan ottelussa 200 maalia, eli keskimäärin 12,5 maalia per ottelu. Se on myös päästänyt 132 osumaa, eli 8,25 per peli. Tulokset ovat olleet läpi kauden erikoisia ja muun muassa viikko sitten HIFK voitti sarjajumbo Ä-J:n kotonaan lukemin 20-14.

Joukkueen ykköspyssyjä on ollut Ville Räkköläinen, joka mätti Piratesia vastaan älyttömät 10+0-tehot. Hänestä voidaan puhua kyllä viime pelien perusteella maalintekijänä, sillä kolmeen edelliseen peliin mies on tintannut tehopisteet 19+0.

Koko kaudella Räkköläinen on osunut maalipuiden väliin 16 pelaamassaan ottelussa 49 kertaa ja saalistanut 20 maalisyöttöä. Maaleja on siis syntynyt yli hattutempun keskiarvolla per ottelu. Räkköläinen on sisäisen pistepörssin kakkosena, yhdeksän pistettä tehot 46+32 tehnyttä Marko Vaitiota perässä. Kaksikko johtaa myös koko lohkon pistepörssiä.

Räkköläisellä on kokemusta myös miesten Salibandyliigaa, sillä kausilla 2011-13 hän edusti Tapanilan Erää 33 ottelussa tehoin 5+8=13. Kolmessa pudotuspeliottelussa hän on saalistanut yhden syöttöpisteen.

Etelä-Suomen kakkoslohkossa kakkosdivaria on jäljellä kahdeksan ottelun verran ennenkö Divari-karsinnat alkavat. Tällä hetkellä HIFK:n kovimmat haastajat Divari-karsintapaikan suhteen ovat kakkosena keikkuva Rangers Kirkkonummelta (27 pistettä) ja kolmantena oleva AC HaKi (25).

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juki
25/01/2016
Asenne kuntoon ja takas liigaan, halutessaan Räkköläinen ja Vaitio kovempia kuin Kailiala!
Passmaster
25/01/2016
-Syötä!
-En.
Sakari Lehtimäki
25/01/2016
Hienoa Räkkis, onnittelut!
Jokerit
25/01/2016
"Helsingin IFK johtaa Etelä-Suomen toista kakkosdivarilohkoa 14 voiton ja 28 pisteen turvin. "
Mielestäni johtaa sarjaa ja pisteitä kasassa 28 ja toisena olevalla joukkueeella kasassa 27 pistettä. Taitaa johtaa 1 pisteen turvin :D
JOKERIT. EI.
25/01/2016
Aivan oikein on kirjoitettu.
Jusa
25/01/2016
"Entinen liigapelaaja" kuulostaa siltä, että kyseessä olisi vanhempikin pelimies. Räkkölöinenhän on reilu parikymppinen kaveri. Liiga kaipaisi edelleen tälläisia maalitykkejä ja persoonia, nyt suurin osa hajuttomia ja mauttomia pelureita. Toivottavasti Räkköläinen, Vaitio ja kumppanit saisivat nostettua Hifk:n liigaan, se olisi tarvittava piristysruiske sinnekin.
Juhis
25/01/2016
Kiva olla stara omalla tasollaan. Muutama tiukka peli sarjassa ja muut kunnon maalijuhlaa. Käy hyvästä kuntoilusta. Ja vielä kuulutus, musat yms... Tuskin ainakaan HIFK tai AC HaKi tosissaan mitään 1. divaripaikkaa havittelevat. Pitäisi alkaa treenaamaan ja kiertämään bussilla Suomea.
Rangersilla on toinen juttu, mm A-junnut SM-sarjassa ja sitä myöten omaa tulevaisuutta 1. divariin ja jopa ylemmäs.
Suhis
25/01/2016
Jokerileiri veti näköjään Ac Hakin mukaan tähän keskusteluun. Pikkasen meni ohi juhiksen kommentti kuulutuksista ja musasta. Onhan Hakilla jola pelissä ollut ne.
NUHIS
31/01/2016
Siis varmaan sitä tarkoitettiin, että Suomen kiertäminen paikkakunnilla Pori, Oulu, Oulu, Joensuu, Kuopio, Vaasa... on kallista ja hela..in tylsää kun lähes saman pelifiiliksen saa pelaamalla paikallisesti 2. divaria.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.