Divarit

Helsingissä nähtiin hurja kiri, Happee joutui nöyrtymään tasapeliin – katso lauantain salibandytulokset

09.01.
2016
4 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn pääsarjoissa riitti lauantaina vilskettä. Ohjelmassa oli yhteensä tusinan verran kamppailuja, kaksi miesten liigassa, kuusi miesten Divarissa ja neljä naisten liigassa.

Lauantain yllättävin kiri nähtiin Helsingin Pasilassa, kun M-Team onnistui miesten liigassa nousemaan 6–6-tasapeliin kovavireistä Happeeta vastaan. Happee johti parhaimmillaan jo 6–2, mutta M-Team naputteli viimeisen kuuden peliminuutin aikana neljä osumaa.

Viimeiseksi jääneen 6–6-maalin viimeisteli tehot 2+1 iskenyt M-Teamin Riku Reunamäki. Eniten pisteitä rohmusi ottelussa Happeen Peter Kotilainen 1+3-tehoillaan.

Miesten liigan toisessa ottelussa Tapanilan Erä ja Oulun Luistinseura mättivät ison läjän maaleja. Vierailija OLS kiri johdon kolmesti kiinni, mutta ratkaisevaksi osumaksi Perttu Puskan ajassa 56.54 tekemä 7–6-maali. Erä iski kahdesti vielä tyhjään maaliin oululaisten hakiessa lisäosumia. Olli Kinnusen tekemän kavennus viimeisillä sekunneilla ei riittänyt nostamaan OLS:aa pisteille, ja voitto kirjattiin Erälle maalein 9–7.

Turun Palloseura kiri eroa umpeen naisten Salibandyliigan kärkipäähän, kun se otti kotonaan tärkeät pisteet Lappeenrannan NST:ltä. Kovassa pistevireessä läpi kauden ollut TPS-hyökkääjä Jenna Saario iski tehot 2+3 turkulaisten voittaessa numeroin 9–5. Lisäksi Sofia Leino osui neljästi NST:n maaliverkkoon.

NST:ltä puuttuivat ottelusta maajoukkuenaiset Tiia Ukkonen, Jonna Mäkelä, Mia Karjalainen ja Marianne Hannonen.

Miesten Divarin Blue Foxin ja ÅIF:n välisessä kamppailussa voitto ratkesi erikoisella tavalla. 3–3-tasatilanteessa ÅIF:n Miro Herlin sai viiden minuutin rangaistuksen korkeasta mailasta, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää vajaat viisi minuuttia. Blue Fox ei onnistunut kuitenkaan hyödyntämään ylivoimaa, ja ajassa 56.50 vieraiden Mikko Piippo iski alivoimamaalin, joka jäi samalla ottelun viimeiseksi osumaksi. ÅIF nousi voitolla Blue Foxin ohi sarjataulukon kolmannelle sijalle.

Pääkallo.fi kertoo otteluista lisää illan aikana.

Miesten Salibandyliiga:
M-Team–Happee 6–6 Ottelutilastot
Erä–OLS 9–7 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Blue Fox–ÅIF 3–4 Ottelutilastot
SB Vaasa–Josba 7–1 Ottelutilastot
PirPi–SB Welhot 10–10 Ottelutilastot
LaSB–Karhut 7–3 Ottelutilastot
LNM–Steelers 6–7 Ottelutilastot
SBS Wirmo–Loviisan Tor 5–4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
TPS–NST 9–5 Ottelutilastot
PSS–Classic 3–4 Ottelutilastot
Happee–Erä III 4–4 Ottelutilastot
M-Team–Koovee 5–5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Turku
09/01/2016
Tepsin naisilla menee hyvin! Moni on puhunut Proosta, Classicista, Nakkisormista jne.. Nakkisormilla ei ollut mitään jakoa tänään Turussa. Tps ei kerkeä nousemaan runkosarjan ykköseksi, mutta pudotuspeleissä ei tule häviämään pelin peliä. Sarjan paras maalivahti ja parhaat hyökkääjät vievät joukkueen superfinaaliin!
arvioija
10/01/2016
Happeen sulaminen vetää jo vertoja Speven sulamiselle. Neljä maalia viiteen minuuttiin ja hups,tasapeli. M-Team on lunastanut paikkansa liigassa.
?y
10/01/2016
Mitähän sulamista Arvioija tarkoittaa?
arvioija
10/01/2016
joo sorry Speven nousua Erää vastaan tarkoitin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.