Divarit

Huippujoukkueiden kohtaaminen päättyi pistejakoon – katso sunnuntain salibandytulokset

03.01.
2016
20 Kommenttia
1
Divarit
Miko Kailiala osui kahdesti SPV:n verkkoon. Arkistokuva: Jari Turunen

Miko Kailiala osui kahdesti SPV:n verkkoon. Arkistokuva: Jari Turunen

Viikingit ja SPV mittelivät paremmuudesta sunnuntaina Pasilassa. Tiukka kamppailu päättyi lopulta pistejakoon lukemin 5-5 ja.

Viikinkien tehomiehiä olivat kahdesti osunut Miko Kailiala sekä 1+1 nakuttaneet Niclas Meyer ja Mikael Lax. SPV:n Mikko Kohonen ja Tommi Hakala tehtailivat pisteet 1+1. Viikingeille ottelu oli neljäs tappioton mittelö putkeen ja joukkue jatkaa miesten Salibandyliigan neljäntenä. SPV on kerännyt kolme sarjapistettä vähemmän ja löytyy sijalta kahdeksan.

Vuoden 2016 ensimmäinen naisten Salibandyliigan ottelu miteltiin Tampereella Kooveen ja Classicin välillä. Classic vei paikalliskamppailun lukemin 2-6. Vieraiden Minna Kallio tehtaili ottelussa pisteet 1+2. Katriina Saarinen osui kahdesti, Nina Rantala nakutti 1+1 ja Hanna Sipiläinen syötti kaksi osumaa. Kooveen Noora Laakso torjui 25 laukausta. Classic johtaa tällä hetkellä naisten Salibandyliigaa. Koovee on neljäntenä.

Miesten Divarissa nähtiin jo vuoden kolmas tasatulos, kun KeLyn ja Loviisan Torin välinen ottelu päättyi loppulukemin 4-4. Kotijoukkueena toimineen KeLyn tehomiehinä häärivät 1+1 iskeneet Toni-Matti Koskelo ja Matias Moilanen. Vieraiden Tommi Taimisto osui kahdesti. Jesse Tolvanen sekä Andreas Hietala syöttivät kaksi osumaa mieheen. Niko Nordström torjui 23 laukausta. KeLy nousi tasapelin myötä sijalle 12. Viikonloppuna kaksi tasapeliä pelannut Tor on sarjataulukossa yhden sijan ylempänä.

Miesten Salibandyliiga:
15:40 Viikingit-SPV 5-5 ja. Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
17:30 OLS-M-Team 5-9 Ottelutilastot
18:30 Happee-NST 12-6 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14:45 Koovee-Classic 2-6 Ottelutilastot
17:00 TPS-JoKa 5-1 Ottelutilastot
17:00 PSS-Crackers 4-3 Ottelutilastot
18:30 M-Team-O2-Jyväskylä 9-2 Ottelutilastot

Miesten Divari:
14:00 KeLy-Loviisan Tor 4-4 ja. Ottelutilastot
15:00 PirPi-ÅIF 4-11 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-LaSB 3-5 Ottelutilastot
16:00 LNM-SB Vaasa 6-8 Ottelutilastot
17:00 Steelers-SB Welhot 5-4 ja. Ottelutilastot
17:00 Josba-SBS Wirmo 5-10 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
fani
03/01/2016
Herätys Pääkallo. Uusikaarlepyyssä pelattiin Divarin kärkikamppailu, jossa kohtasivat sarjaykkönen LaSB ja sarjakakkonen BlueFox. LaSBille pisteet maalein 3-5 ja sarjajohto kasvoi jo kuuteen pisteeseen toisena olevaan nähden. Kärkikamppailu ja pääkallo ei noteeraa sanallakaan, vaan kirjoittaa peräpään joukkueiden kohtaamisesta. Ainii mutku kyse on LaSBista, niin...
Timos
03/01/2016
Hyvin näytit fani tietävän miten peli päättyi ja vaikutti sarjataulukkoon vaikka täältä et sitä tietoa löytänyt..
naama
03/01/2016
Ensimmäistä kertaa SPV livenä nähneenä tuli melko yllätyksenä, että koko joukkue mussutti todella paljon tuomareille. Härköstäkin pitänyt tähän mennessä pelimiehenä joka keskittyy pelaamiseen ja kärkimiinohin.Noh - toisaalta harvoin niitä mestaruuksia kivoille jätkille annetaankaan.
Pohojammaalta
03/01/2016
Just:D kerro joukkue mikä ei mussuta tuomareille! Laji ku laji, niin se vaan kuuluu asiaan:D
Maalivahdin alue on koskematon
03/01/2016
Alkaa vaikuttaa siltä, että SSV ei enää koskaan voita mestaruutta.
Manse
03/01/2016
Spiralilla huono tasoisen pelin lisäksi kuuluttaja palkitsi kuukaukauden pelaajana elli noora kaupin. Mut näillä mennään, joskus se menee vielä oikein.
SPV ei voita mestaruutta
03/01/2016
SPV on tehnyt Classicit ja blokkiintunut. Joukkueen ilmeestä näkee, että SPV on Mika ja Mikko Kohosen joukkue tämä vuonna ja ainakin puolet joukkueesta on kesähessujen roolissa Sami Koski mukaanlukien.
Ei millään pahalla, mutta
04/01/2016
SPV:llä on jo mestaruus. Muut kovasti yrittää voittaa sen siltä pois. Keväällä se sitten selviää, että pidetäänkö poika Seinäjoella vai meneekö taas pistäytymään Jyväskylässä.
SSV-Fani
04/01/2016
Liiga pelataan loppuun asti, eikä SPV:llä ole vielä mestaruutta. Ylimielisten puhetta
S7
04/01/2016
Tais mennä ohi ylemmältä jutun pointti, eli tossahan tarkoitettiin, että speve on hallitseva mestari ja sitä kautta heillä tavallaan on mestaruus--> jos siis haluaa asian noin ajatella...
S7:lle
04/01/2016
Niin ja tänä vuonna jaetaan tämä "tuuri mestaruus" joka ei ole ollenkaan oikeaan verrattavissa paras seitsemästä mestaruuteen. Säälittää jo tämän vuoden mestarit kun arvostus ei ole entisenlaista...
Sami
04/01/2016
Superfinaalilla pyritään vain siihen, että:
1) saadaan tekohengitettyä edes yksi hieno säbä-tapahtuma Helsinkiin
2) saadaan kasvatettua SSV:n mestaruuden todennäköisyyttä. Paras viidestä sarjassa ne eivät pärjää Classic, Happee tai SPV kolmikolle.

Mattouudistus aikoinaan oli hieno veto. Nyt tarvittaisiin edelleen sitä perusasioiden kehittämistä eikä vain keinotekoista hurmosta. Olisi kiva tietää paljonko superfinaalin markkinointiin ja rakentamiseen menee rahaa. Se raha kun laitettaisiin lajin ja seurojen näkyvyyden sekä ottelutapahtuman kehittämiseen, niin saataisiin paljon paremmat lopputulokset.

Ei mestaruutta voiteta tänäkään vuonna tuurilla, koska sinne finaaliin on selviydyttävä urheilullisin perustein. Mutta se kumpi kahdesta parhaasta on parempi, siinä tuurilla on todella iso merkitys.
Edellisille
04/01/2016
Niin kuin edelliset, tuurilla tulee mestaruus finaalissa. Tämän uudistuksen myötä lajin urheilullisuus menee takapakkia. ÄLKÄÄKÄ SELITELKÖ MUUTA, NÄIN SE VAAN MENEE. Paska uudistus, nyt ei viitsi yhteen otteluun stadiin lähteä vaikka oma joukkue siellä pelaisikin. Vaikka oma joukkue voittaisikin, se mestaruus ei ole aikaisempien arvoinen.
Edelliselle
04/01/2016
Näin se menee. Oli mestaruudet ennen vuoteen 2015 ja mestaruuden vuodesta 2016.
S7
04/01/2016
Sehän tullaan hyvin todennäköisesti toteamaan keväällä, että Viikkarit ei tosiaan pärjää noille jengeille paras 5 systeemillä, mutta paras 7 systeemillä lanataan ainakin joku noista ylemmistä!! Finaali on finaali, mutta sinne päästään tänä vuonna aikaisempia vuosia urheilullisemmin. Paras 7 on parempi kuin paras 5, koska vähintään 2 kotiottelua kaikilla. Finaali on sitten mikä on...
Parempi voittaa
04/01/2016
Toi ennen oli paremmin nalkutus alkaa kuulostaa siltä että yksittäisen ottelun lopputulos on *vain* tuurista kiinni. Kuitenkin oikea pelimies on pelin jälkeen sitä että parempi voitti ja selittely sikseen, miksei siis myös kauden päätöspelissä?? Harvoin 60min vääntö ratkeaa väärään vihellykseen tai onnekkaaseen pomppuun, ilman että olisi pelin aikana omalla toiminnalla voinut muuttaa 'kohtaloaan'.
Msy
04/01/2016
Pari streemiä ja kaksi live -peliä olen nähnyt SPV:ltä ja eilinen oli näkemistäni peleistä ainoa hyvä esitys SPV:ltä. Indians tappion jälkeen olin ihan varma, että yhden kentän joukkue ei mene tänä vuonna pitkälle. Eilen näin ensimmäistä kertaa, että myös 2 ja 3 ketjut osaavat edelleen pelata. Saa nähdä mihin riittää.

Viikingeillä edelleen ketjut elää ja kovasti näyttivät takaiskujen jälkeen miettivän, että kenen tuo oli.

Oma kannanottoni Superfinaaliin: Ostin liput (2 kpl) 18.09.2015 klo 12:08.
JiiK
04/01/2016
Ruotsissakin ilmeisesti Falun vienyt tuurilla noita mestaruuksia. Minä tyhmänä luulin, että kyseessä on kovakin jengi.
Tieto
04/01/2016
Pitäähän superfinaalia testata, että nähdään onko hyvä vai huono juttu. Ja Spevestä on tainnu tulla vähän Kohosten ympärille tehty joukkue. Siltä ainakin ulospäin näyttää. Toimiva ykkösvitja muutettu ja ihmetelty miksei nopeaa peli vaan tuu. Ylivoimakin tuppaa olemaan mielikuvituksetonta ja alkaapa olla jopa puskemisen makua. No ehkä keväällä sitten. Aina puhutaan miten puolustuksen kautta kaikki lähtee. Ja tavallaan lähteekin. Speven hyökkäyspeli ei oo kuitenkaan sitä mitä on ollu monta vuotta. Siinäs kyykitään ja tsempataan, jos taululla on tappiolukemat. Ennenkin kyykittiin mut hyökkäys lätki taululle johtoaseman.
Viking1
04/01/2016
Mielestäni ottelu oli tapahtumiin peilaten ottelu päättyi oikeisiin lukemiin. Pelitapaan peilaten ehkä yhdyn siihen mielipiteeseen että SPV ei tule voittamaan tällä kaudella mestaruutta. Oli hieno osoitus siitä että kuinka SPV on passivoitunut vuosien aikana ja jos ei nyt aleta pelaamaan, ei mestaruutta tule vaan putoaminen pudotuspelirajan alapuolelle on myös mahdollinen (SPVn sijotus oli vielä ennen ottelua 8.s ja nytkin vain maalieron turvin 6.s).
Kuitenkin suhteellisen viihdyttävä ottelu. En ole täysin sitä mieltä että SPV tarjosi omaa peliään koko rahan edestä mutta SSV ainakin tarjosi. Haparointia, ja pallon pomputtelua molemmat tarjosivat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.