Divarit

Kittiläläispelaaja rinnakkaisedustaa espoolaisjoukkuetta – välimatka 1000 kilometriä

21.01.
2016
9 Kommenttia
13
Divarit
Riikka Kautto teki varsin rohkean ratkaisun ja edustaa loppukauden sekä Kittilän SBC Leviä että espoolaista Northern Starsia. Kuva: Northern Stars

Riikka Kautto teki varsin rohkean ratkaisun ja edustaa loppukauden sekä Kittilän SBC Leviä että espoolaista Northern Starsia. Kuva: Northern Stars

Alkukauden SBC Leviä edustanut Riikka Kautto, 15, liittyy loppukauden kattavalla rinnakkaisedustuksella Northern Starsin B-tyttöjen SM-sarjajoukkueeseen. Nimestään huolimatta Northern Stars pitää majaansa Espoossa.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan pelaaja matkustaa Etelä-Suomeen lentämällä ja lennoista koituvat kustannukset hoitaa pelaajan perhe. Northern Stars hoitaa majoituksen ja matkustukset Etelä-Suomessa. Kautto asuu kanssapelaajien kotona etelässä majaillessaan.

Kautto pelaa myös kittiläläisseura SBC Levin edustusjoukkueessa Pohjois-Suomen 3.divisioonaa. Hän on ollut joukkueensa toiseksi paras pistenikkari tällä kaudella. Pelaaja esiintyy molempien joukkueiden paidoissa loppukaudella, jos vain suinkin jaksaa ja koulunkäynti ei kärsi liiaksi.

Seurojen välinen rinnakkaisedustus lienee jonkin sortin Suomen ennätys, sillä paikkakuntien välinen etäisyys on 990 kilometriä. Kautto saa edustaa Northern Starsia ensimmäisen kerran 25.1. pelattavassa ottelussa PirPiä vastaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
21/01/2016
Onko järkee vai ei?
QUE
21/01/2016
On tai ei, niin tuskin huono kokemus tytölle eikä ole varsinaisesti kenltäkään pois? Näkeepähän millainen taso oman ikäisten huipulla on.
RESPECT!
21/01/2016
Rohkeita päätöksiä. Moni nuorimies lähtee jalkapallon perässä samanikäisenä keski-eurooppaan, jääkiekkoilijoita lätkän perässä pohjois-amerikkaan, joten miksi ei sitten voisi pohjoisen tyttö saada kokemuksia etelän joukkueesta. Varmaan mukava kevät tulossa jos kukkaro kestää. ja varmasti saa niin omista kuin vastajoukkueen tytöistä uusia tuttavuuksia. Hienoa uutinen!
nainen
21/01/2016
Hienoa! Kittilä-Hki -lentoyhteys on myös hyvin toimiva näin talvikaudella, joten sinänsä helppo ratkaisu. Tsemppiä pelaajalle (ja vanhemmille)!
Ulber
21/01/2016
Tosi hieno uutinen ja esimerkki muillekin Pohjoisen pelaajille! Kittilästä lentää Helsinkiin reilussa tunnissa eli ei matkana mikään hurja. Toki lentäminen on kallista. Northern Starsien menoa sivusta seuranneena esimerkillistä toimintaa!
Earth
21/01/2016
Maapallo kiittää.
Hahaha
21/01/2016
"Maapallo kiittää." Eiköhän ne lennot muutenkin lennettäis.
Msy
21/01/2016
Hyvä ja määrätietoinen valinta.

Ei nuo lapin lennot ole kalliita jos suunnittelee asian ajoissa. Norwegian aloittaa muistaakseni elokuun alussa myymään lapin lentoja ja niitä saa silloin 25 €/suunta ilman matkatavaroita.
Pipsa
21/01/2016
Hienoa yhteistyötä SBC Levi ja Northern Stars!! Todellakin pelaaja keskiössä ja pelaamista mahdollistamassa!! Hienoa esimerkkiä!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.