Divarit

Kuudes tappio putkeen – sarjajumbon asema tukaloitui entisestään

20.01.
2016
3 Kommenttia
3
Divarit
Oilers kaatoi NST:n lukemin 10-5. Se oli joukkueen ensimmäinen voitto kuukauteen. Kuva: Topi Naskali

Oilers kaatoi NST:n lukemin 10-5. Se oli joukkueen ensimmäinen voitto kuukauteen. Kuva: Topi Naskali

Esport Oilers katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa NST:n kustannuksella, kun se kaatoi lappeenrantalaiset kotikentällään lukemin 10-5.

Oilersin pistenikkareita olivat kolme maalisyöttöä mieheen tarjoilleet Ossi Koskinen ja Ilari Talvitie. Markus Olkkonen pelasi vasta kauden toisen ottelunsa ja nakutti paunat 1+1. Maalivahti Tommi Kekkonen torjui 32 laukausta. Vieraiden Petteri Puustinen ja Otto Valavuo maalasivat kahdesti.

Oilers nousi voitolla takaisin sarjan kolmostilalle. NST:lle tappio oli jo kuudes perättäinen. Lappeenrantalaisjoukkue on Salibandyliigan viimeisellä sijalla.

Erä Akatemia ja Loviisan Tor mittelivät paremmuudesta keskiviikona ainoassa miesten Divarin kamppailussa. Tor haki tärkeän voiton Helsingistä loppulukemin 2-8. Vieraiden Tommi Taimisto iski pisteet 3+1. Jesse Tolvanen nakutti 1+1 ja Andreas Hietala sekä Joni Niiranen syöttivät kaksi maalia mieheen. Peik Salminen pelasi ensimmäisen ottelun paluunsa jälkeen ja osui kertaalleen.

Voitto oli Torille erityisen tärkeä, koska se ei ollut voittanut peliäkään viimeisestä seitsemästä. Joukkue jatkaa sijalla 11. Erä Akatemia on pykälää ylempänä sijalla kymmenen.

Miesten Salibandyliiga
Oilers-NST 10-5 Ottelutilastot

Miesten Divari
Erä Akatemia-Loviisan Tor 2-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Espoo
20/01/2016
Hyvä käännös oikeaan suuntaan öljymiehiltä. Nuoret ja Olkonen näyttivät nyt suunnan, varsinkin Koskinen otti hyvin vastuuta.
Kuka on se "valopää" joka suunnittelee otteluohjelman? Nyt Oilerssilla kaksi peliä samalla viikolla, yleisö valitsee toisen joka ei todellakaan ollut tämän illan peli, n. 200 katsojaa tuloksena. Seurat kärsivät taloudellisesti tästä huonosta suunnitellusta ohjelmasta. Pitkiä taukoja ilman pelejä ja sitten peräkkäin monta peliä kaikilla seuroilla, ei järjen hiventä tässä touhussa.
Arto Kilponen
20/01/2016
Olen samaa mieltä tuosta otteluohjelmasta. Noin esimerkiksi, Oilers pelasi välillä 28.11.2015 - 19.1.2016 tasan yhden kotiottelun. Tuon perään on sitten viisi peliä peräkkäin Espoossa ajalla 20.1. - 14.2.
yleisurheilu
21/01/2016
Poissa olivat ainakin Hänninen, Wardi, Wardi, Bollström, lisäksi kolmannesta erästä katosivat Pajukoski, Raikamo, Kaartinen (vai pelasiko sittenkin). Missä mennään?

Otteluohjelman kai suunnittelee seura, sopien muiden seurojen kanssa huomioiden muut lajit ja sarjat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.