Divarit

Liigan kärkiottelu huipentaa kattavan salibandyviikonlopun – katso otteluohjelma

08.01.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
Jyväskylän Happeella on mahdollisuus vankistaa sarjajohtoaan sunnuntaina, kun se kohtaa Oilersin kärkiottelussa. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happeella on mahdollisuus vankistaa sarjajohtoaan sunnuntaina, kun se kohtaa Oilersin kärkiottelussa. Kuva: Esa Jokinen

Viikonlopun kunniaksi salibandyn pääsarjoissa on jälleen tarjolla iso kattaus otteluita. Pudotuspelejä ajatellen jaetaan tärkeitä pisteitä viivan tuntumassa olevien joukkueiden välillä, ja sen lisäksi nähdään myös kärkitaisto miesten liigasta.

Miesten Salibandyliigassa pelataan viikonlopun jokaisena päivänä. Lauantaina Vantaalla kohtaavat Tapanilan Erä ja Oulun Luistinseura, jotka erottaa sarjataulukossa tällä hetkellä ainoastaan yksi piste. Erälle ottelu on ensimmäinen joulutauon jälkeen, joten viikko sitten tositoimiin palannut oululaisryhmä pääsee testaamaan kotijoukkueen uuden vuoden vireen.

Sunnuntaina pelataan odotettu kärkikamppailu, kun Jyväskylän Happee kohtaa kotonaan Esport Oilersin. Vahvan syyskauden pelanneet joukkueet ovat tällä hetkellä sarjan kärkikolmikossa ja pienellä etumatkalla alempana oleviin joukkueisiin. Kauden ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi 3–3-tasapeliin Espoossa. Nähtäväksi jää, onko taitavien maalintekijöiden ruuti kuivempaa tällä kertaa.

Naisten liigassa pelataan viikonlopun aikana yhdeksän ottelua. Päähuomio kiinnittyy kovassa vireessä läpi kauden pelanneiden PSS:n ja Classicin kohtaamiseen lauantaina. Kolmantena oleva porvoolaisjoukkue taipui varsin selvänumeroisesti syksyllä liigan kärkijoukkueelle. Tauolta paluu sujui hieman vaikeasti, kun se voitti tyvipäähän kuuluvan Crackersin 4–3 viikko takaperin. Siitä huolimatta PSS on osoittanut olevansa kova joukkue, ja se haluaa varmasti ottaa pisteet vain kaksi tappiota kärsineeltä Classicilta.

SB Vaasa ja Loviisan Tor kohtaavat mielenkiintoisessa ja molemmille joukkueille tärkeässä miesten Divari-ottelussa sunnuntaina. Joukkueet ovat sijoittuneet tällä hetkellä aivan pudotuspeliviivan läheisyyteen. Neljän ottelun voittoputkessa oleva SB Vaasa voisi parannella asemiaan viivan yläpuolella, mikäli se onnistuu kukistamaan Torin. Loviisalaiset puolestaan tarvitsevat pisteitä tulevista otteluista, jotta edellä olevat joukkueet eivät pääse karkaamaan. Torin edellinen voitto Divarissa on marraskuulta, joten kaksi pistettä maistuisivat varmasti joukkueelle pitkästä aikaa.

Perjantai 8.1.

Miesten Salibandyliiga:
18.30 Koovee–SPV VeikkausTV
18.30 Classic–Indians

Lauantai 9.1.

Miesten Divari:
16.00 Blue Fox–ÅIF
16.00 SB Vaasa–Josba
17.00 PirPi–SB Welhot
17.00 LaSB–Karhut
18.00 LNM–Steelers
18.00 SBS Wirmo–Loviisan Tor

Miesten Salibandyliiga:
17.00 M-Team–Happee
17.00 Erä–OLS ISTV

Naisten Salibandyliiga:
17.30 TPS–NST
18.30 PSS–Classic
18.45 Happee–Erä III
18.45 M-Team–Koovee

Sunnuntai 10.1.

Miesten Divari:
14.00 KeLy–Steelers
15.00 PirPi–Erä Akatemia
16.00 Blue Fox–Josba
16.00 SB Vaasa–Loviisan Tor
16.00 LNM–LaSB
17.00 Karhut ÅIF

Miesten Salibandyliiga:
16.00 Koovee–NST
16.00 Viikingit–M-Team
17.00 SalBa–SPV
17.00 Indians–OLS Fanseat
18.30 Happee–Oilers ISTV

Naisten Salibandyliiga:
14.00 SB-Pro–TPS
15.00 JoKa–Happee
15.00 O2-Jyväskylä–Koovee
18.00 Classic–Crackers
18.00 NST–M-Team

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.